Gestalkt worden in je droom

 • Auteur
  Berichten
 • Petrakustura
  Gast

  Ik heb zo naar gedroomd dat ik geen idee heb wat het betekend.

  Ik was bij mijn ouders thuis mijn zusje en broertje waren er ook bij en we werden gebeld op de huis telefoon ik nam op en was een rare stem die zij ja ik wil weten waar je woont. Ik vond het zelfs raar in me droom en ik hing de telefoon op 5 seconden later weer gebeld ik wil weten waar je woont ben toen met de telefoon naar boven gelopen en laten zien aan mijn moeder zij zij bel de KPN maar . Ik belde de KPN en met dat ik dat belde kwam de stem als een ruis op de lijn de man van KPN zij ik kan je niet goed horen ik zei ik loop wel naar beneden en met dat ik naar beneden loop zegt de stem nog 6 stappen. Ik schrok me dood in me droom en gooide de hoorn er weer op ik heb toen de lijn uit de muur getrokken en ben erna wakker geworden met een opgejaagd gevoel .

  Esme
  Moderator

  Dat is wel een beangstende droom. Ik kan begrijpen dat je een opgejaagd gevoel krijgt. Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het huis is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. De kamers bevatten je eigenschappen en vaardigheden. Elke kamer heeft een functie. De huistelefoon heeft te maken met communicatie. Er zit ruis in de lijn en dat betekent dat een communicatiestoornis is. Een mannelijk persoon staat voor krachtig zijn en heeft een overheersende invloed. Het kan zijn dat binnen het gezin een persoon een overheersende rol vertoont of veel om aandacht vraagt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">