Gemene deler, benen.

 • Auteur
  Berichten
 • Pia
  Gast

  Al enkele keren binnen een korte periode droom ik dat mijn of iemand anders zijn benen verliest of breekt. Soms herinner ik me niet alles, maar twee keer wel. Eergisteren bijvoorbeeld droomde ik dat er door wegenwerken verkeerschaos ontstond. Ik deed mijn uiterste best (ookal heb ik er in het dagelijks leven niets mee te maken) het verkeer te regelen, maar de bestuurders waren erg agressief. Ik werd het beu en kapte ermee. Toen ik in mijn wagen stapte werd plotseling een wegenwerker aangereden. Zijn benen raakte geplet en hij begon te roepen dat hij dacht dat hij een schaafwond had.

  Vannacht droomde ik dat mijn zussen een geheim voor mij hielden. Ik werd erg boos en duwde één van hen van de trap. Echter was het ikzelf die van de trap viel en brak mijn beide benen! Mijn zussen vonden dit super erg, en waren heel zorgzaam. Maar, doordat ik niet mobiel was in het ziekenhuis gingen zij buiten mijn gehoorafstand nog meer geheimen vertellen. Ik was zo ontzettend gefrustreerd. Toen ik wakker werd vanmorgen had ik nog steeds dat vervelende gefrustreerde gevoel.

  Ik begrijp niets van deze dromen of gevoelens, en wat doen die benen daar altijd?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">