Geld verdienen

 • Auteur
  Berichten
 • Noreen
  Gast

  Ik wilde graag geld verdienen in mijn droom maar ik wist niet precies hoe. Mensen om mij heen deden aan prostitutie maar ik wist dat ik daar niet mee in aanmerking wilde komen. Maar er was geen andere uitweg, dacht ik. Dus ik deed dat. Alleen had ik verder geen seksueel contact met klanten, alleen gesprekjes. Ik kwam mannen tegen die opzoek waren naar echte pure verbinding en waren daar eigenlijk om te connecten dus niet voor de seks zelf. Eigenlijk in hetzelfde schuitje zoals ik. Er was een man die ik heel graag mocht en het klikte heel erg dus had ik wel seks met hem. Maar dat ging niet helemaal vlekkeloos. Ik kreeg buikpijn en kon mijzelf niet ontspannen waardoor de seks daardoor niet helemaal ging.

  Esme
  Moderator

  Bedankt voor je droom

  Noreen
  Gast

  Zou ik hierop nog alsjeblieft een droomverklaring van kunnen krijgen? Het zou mij heel erg helpen

  Esme
  Moderator

  Mensen reageren niet op mijn uitleg

  Noreen
  Gast

  Ik reageer er wel op

  Esme
  Moderator

  Geld verdienen is werken aan je ontwikkeling. In de tarot kennen we de kaarten pentakels, dat ook munten zijn. Alle muntenkaarten hebben daar te maken met werken door energie te gebruiken. Allen gaan hier over de ontwikkeling van jezelf, wat me doet denken aan de munten/pentakels twee. In de link lees je meer: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/pentakels/pagina%20pentakels%2002.html. De kaart is zowel positief als negatief.

  Gelukkig dat je niet in aanmerking kwam voor de prostitutie. Dat is een manier om door anderen geleefd worden. Je lichaam is je tempel en die wil je niet verwaarlozen. De gesprekjes die je wilt doen is beter. Het is advies en kennis doorgeven aan anderen. Je had je voorkeuren, maar dan gaat er toch iets mis. Je gaat over je grens en dat doe je vanwege een onbewuste leegte die er heerst. Twijfel maakt dat je je niet helemaal kunt geven.

  Noreen
  Gast

  Dankjewel voor de moeite om mijn droom uit te leggen. Ik zal de 2 van pentakles zeker even bekijken. Het komt herkenbaar voor omdat ik op het moment veel aan spirituele ontwikkeling doe. En ik heb een persoon ontmoet een poosje geleden en ik zag er wel potentie in. Maar ik twijfelde of die gene wel pure intenties heeft en ik die gene eigenlijk wel kan toe vertrouwen in mijn leven. Ik ben op het moment aan het uitzoeken of die gene een goede of slechte bijdrage geeft aan mijn leven.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">