Geld en snoep/drankautomaat

 • Auteur
  Berichten
 • Liek
  Gast

  Beste forum,

  Ik had een aparte droom en hoopte dat iemand me meer informatie erover zou kunnen geven.

  In m’n droom ging ik naar mijn huidige werk, daar staat een snoep/drankautomaat. Ik drukte op de knop voor het wisselgeld, want ik zag dat iemand wisselgeld erin had laten liggen. Even later vond ik allemaal geld in de automaat en had ik het ook gepakt. De automaat was leeg en er stond een nieuwe volle automaat klaar die de oude zou vervangen. Mijn baas ging toen de oude automaat weghalen en nieuwe neerzetten. Toen werd ik wakker.

  Mvg,
  Lieke

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De snoep/drank automaat staat voor energie, omdat suiker energie geeft. Geld staat voor werk en werken naar de toekomst. Het wisselgeld is als een bonus. De oude automaat staat voor oude methodes. Verfrissing geeft een bedrijf nieuwe visies en nieuwe energie. De nieuwe volle automaat dat ben jij. Het doet me denken aan de pentakels 3 in de tarot. In de link lees je meer: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/pentakels/pagina%20pentakels%2003.html.

  Liek
  Gast

  Heel erg bedankt voor de uitleg Esme! Als ik het goed begrijp, ben ik gegroeid en klaar voor meer uitdagingen? Het wisselgeld is de bonus die ik heb gekregen voor de dingen die ik heb gedaan om tot het punt te komen waar ik nu ben?

  Esme
  Moderator

  Ja, klopt helemaal. De droom is heel positief. Volgens de symbolieken ga je de goede kant op. Ongemerkt, door je vaardigheden en kennis te gebruiken, maak je stap voor stap progressie en ben je idd. klaar voor meer uitdagingen. Veel werk plezier!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">