Gekke droom over begrafenis over mijn vader.

 • Auteur
  Berichten
 • Mam81
  Gast

  Mijn vader overleed en alles moest geregeld worden en ik en mijn zus regelden alles. Toen het eenmaal zo ver was van het afscheid moest ik ook de condoleanceregister invullen dus ik me mijn moeder erheen gelopen en begon te schrijven en bij de 4de letter schreef de pen amper dus ik ging er nog een keer overheen en toen begon de pen enorm te lekken tot echt een plas van inkt. Ik in de zaal en zag ineens allemaal overleden familieleden van mijn oma haar kant. Ik vluchtte weg en toen ook van de schrik van de pen was ik helemáál niet bij pa zn uitvaart geweest ???? en schrok wakker. Heb het proberen op te zoeken wat het zou betekenen maar kan het helaas niet vinden. Weet iemand wat het betekent ?
  Dank je wel

  Esme
  Moderator

  Je vader is je steun en toeverlaat. Er is iets in het leven dat je mist. Je kan het gevoel hebben dat jij degene bent, die overal achteraan moet gaan. De pen is als een communicatiemiddel. Hij doet het niet meer en het kan zijn, dat je niet makkelijk je gevoelens kan uiten. De inkt laat een vlek achter. Dat betekent, dat je een fout hebt gemaakt, die je niet meer terug kan draaien. De spoken zijn de manifestatie van je angsten, waar je voor wegvlucht.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">