Geesten

 • Auteur
  Berichten
 • Jessie
  Gast

  hoi allemaal mijn naam is Lily ik ben 13 jaar en dol op schrijven en lezen.

  dit gaat vast raar klinken maar ja ik ben erg nieuwsgierig naar het onbekende en daarmee doel ik op het zesde zintuig en dat soort dingen

  ik zie zelf trouwens geen geesten maar soms heb ik zo’n licht gevoel in mijn hoofd en kijk ik speciaal naar een plek in mijn kamer en voel ik me niet alleen wat ik heel eng vind. en zoals ik al zei ik ben ook dol op lezen en schrijven en ik wil graag schrijfster worden en ik was dus bezig met iets te schrijven en mijn personage kon dus geesten zien dat kwam doordat ik de aanwezigheden ervan kan voelen en dat heel eng vind.

  maar ik wilde wat meer informatie krijgen over het ongeluksgetal 13 (ik ben trouwens Chinees) en er was een artikel dat mijn aandacht trok Chinese ongeluksgetal toen las ik dus dat 4 een chinees ongeluksgetal was want je spreekt het in het Chinees uit als si of Shi en dat lijkt op het woord do wat ik nooit had geweten. dus ik schrijf mijn boek uit meer perspectieven en dat was zo eng ik had dus uit 2 perspectieven geschreven en keek apart van elkaar hoeveel woorden het waren en het waren er precies 444 allebei dus dat was zo eng want toevallig werd ik eerst naar dat artikel getrokken toen ik het las en dit is geen grap voelde ik iets gewoon het was vreemd niet eng of angstwekkend maar gewoon tsja hoe leg je het uit? dus ik vond het best wel vreemd en misschien snapt een van jullie dit of heeft het ook.

  ik heb trouwens ook ooit gedroomd over een rode kamer het was een oude kamer want de meubels die ers tonden zaten onder het stof op de muur stond een foto van een vrouw het gezicht was wazig over de grond verspiedt lag glas. en middenin lag een hangertje. er stond een jongen op toen ik naar hem keek kreeg ik het gevoel alsof er iets ergs stond te gebeuren of was gebeurd met de jongen wat me heel beangstigend maakte en dan zie ik een leuk in de grond als ik het open zit er een trap als ik naar beneden loopt houd de trap ineens op en zie ik de snelweg en de auto’s razen heen en weer dan krijg ik ineens een duw van achter en word wakker.

  het rare aan die droom was ik kon me elk detail herinneren en meestal lukte dat niet hoe hard ik ook mijn best deed en het is een terugkomende droom ik heb hem om de zoveel jaar gehad de laatste keer was toen ik 8 of 9 was maar nog steeds kan ik me het herinneren vooral dat gevoel wanneer ik dat hangertje w=vast had het gezicht van de jongen was ook wazig maar dat gevoel dat gaf me de kriebels

  snap iemand dit en kan iemand me helpen met tips als je zelf ook van lezen houd heb je tips voor me hoe je een echt goed boek schrijft?

  Lily

  SannevdH
  Gast

  Hey Lily,

  Het is heel vaag dat ik die droom ook heb, maar dan een klein beetje anders…

  Het gaat ongeveer zo:

  Ik werd wakker (in mijn droom) en stond op wilde wat drinken gaan halen beneden. Ik was beneden in een donkere kamer en ik zag een glas op de tafel staan, dus ik liep erheen en pakte het glas schonk wat water in en wilde weer naar boven. tot dat er allemaal glas scherven lagen. Er lag een pas foto van een jongen en daar kreeg ik hele erge rillingen van, ik kon de jongen niet precies herinneren. Ik liep naar boven maar de trap hielt op… ik was bovenaan en aan de andere kant was een afgrond ik wilde terug maar ik kreeg een duw en werd wakker.

  en even terug op het 6e zintuig, misschien heb je dat ook maar weet je het nog niet hou het in de gaten of zoek informatie.

  Sanne.

  Jessie
  Gast

  hoi Sanne

  bedankt voor je antwoord heel raar maar de kamer waarover ik droomde alle muren waren donkerrood er was ook iets voor de droom dat ik me niet meer kan herinneren dat is het rare maar het gedeelte in de kamer is wel weer dan zo duidelijk. ik heb wel wat opgezocht over het 6 zintuig maar ik zou ook graag willen weten wat die droom betekent want het is wel een droom die altijd in mijn geheugen staat gegrift dus tsja

  Lily

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">