Geest

  • Auteur
    Berichten
  • Romy
    Deelnemer

    Vanacht droomde ik, dat alle 4 mijn ouders in mijn moeders huis waren, waar ik zelf ook was. Na een tijdje liep ik naar boven en ontdekte ik ineens een ruimte achter de badkamer die ergens anders dienst voor had gedaan ooit. Daarna ging ik even op bed liggen, want ik voelde een ontzettende vermoeidheid opkomen. Ineens uit het niets lag er een enorme rol vilt naast me, die ik probeerde weg te schoppen, maar dat lukte niet. Niet veel later kwam er een geest bij me staan aan de rand van het bed. Ik dacht dat die bij me kwam, omdat ik zojuist die ruimte had ontdekt. Maar omdat ik zo moe was , kreeg ik mijn ogen niet open, ik lag als verlamd in bed, want ik probeerde steeds op te staan en weg te rennen naar beneden, elke keer lag ik weer terug in bed. Ik probeerde te schreeuwen naar 1 van mn ouders maar die hoorde mij niet en ik kreeg amper geluid uit mijn keel. De geest praatte ook tegen me, die zei dat ik maar even moest gaan slapen, omdat ik zo moe was. Toen ineens vond ik een fluitje in mijn dekbedovertrek, die heb ik te pakken kunnen krijgen, maar kon hier amper op blazen. Door hier op te blazen vervaagde de geest naast me , leek het alsof die in vlammen op ging, maar omdat ik dus bijna niet op dat fluitje kon blazen, lukte het niet om de geest volledig weg te jagen. Uiteindelijk hoorde ik voetstappen op de trap, en probeerde ik opnieuw te roepen, mijn moeder kwam binnen en aan haar gaf ik het fluitje om de geest weg te jagen. Ik lag uitgeput op bed, en ineens werd ik wakker.

    Ik kreeg hier een heel naar gevoel van, vooral omdat het huis, op de badkamer na, precies hetzelfde was. Iemand die mij dit kan uitleggen ? Alvast bedankt.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">