Geest/gezin

 • Auteur
  Berichten
 • Gast0703
  Gast

  Hoi!

  Ik heb gedroomd over een geest en zou hier graag meer info over willen. Je kan wel stellen dat ik bang ben om geesten te zien en dat ze dingen verplaatsen ed.

  Mijn man, zijn zus en nicht hebben vaker heftige dromen dat iets op ze komt liggen (hij voelt dan echt de druk) en roept mij vanuit zijn droom.

  De droom van mij was heel kort; mijn man en ik waren boven bij de slaapkamer van onze dochter van 3 maanden (of zij er ook was kan ik me niet meer herinneren).

  De geest ’trok’ me naar beneden met een geluid dat daarbij hoort.
  Ik riep in de droom naar mijn man, ik weet niet meer zeker om me te helpen of omdat ik bij ze wilde zijn.

  Ik merkte in m’n droom dat er niks uit m’n mond kwam en dat was het laatste wat ik me herinner.

  Kan iemand deze droom verklaren?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De slaapkamer is de meest intieme plek in het huis. Hier rust je uit, bewaar je je geheimen en vier je de liefde. De slaapkamer is een bron van gevoelens. Een geest is niet tastbaar. Het kan gaan om spoken in je hoofd, zoals pijnlijke herinneringen of verdrongen schuldgevoelens. Geesten communiceren op een andere frequentie, zoals je gedachten. Scrooge uit het verhaal A Christmas Carol werd ook meegenomen door een geest. Ze probeerden hem een spiegel voor te zetten om hem wakker te schudden. Er kwam niets uit je mond, omdat je misschien heel hard geschrokken was door het tafereel in de droom.

  Gast0703
  Gast

  Esme bedankt voor je uitleg! Er is wel enige verwerking van mij nodig naar mijn man en dochter toe dus dat kan goed kloppen.

  Er was dus geen echte geest in mijn droom?

  Esme
  Moderator

  Ik ben niet zo snel om te roepen, dat het om een echte geest gaat. Dromen zijn vaak onbewuste hersenspinsels. Vaak vertellen dromen het in symbolieken. Ik ga af op hoe je de droom opschrijft. Maar als jij het gevoel hebt, dat het om een geest gaat, dan kan het zo zijn. Communicatie gebeurd met het derde oog en gedachten. Je praat dan in je gedachten en zie je de geest als een hologram. Gevoelens zijn vaak heel intens en er worden boodschappen verzonden of geheimen blootgelecht. Wanneer je mentaal niet sterk bent, dan kun je makkelijk last hebben van onbekende invloeden. Het is dan zaak om aan jezelf te werken en te aarden, want paranormale dingen zien, terwijl je psychisch niet in orde bent, kunnen een burn-out veroorzaken en je krankzinnig maken.

  Gast0703
  Gast

  Wederom bedankt..we gaan er maar niet vanuit dat ik in de toekomst krankzinnig wordt…

  Het is vooral angst en niet willen deelnemen aan het paranormale, dan dat ik mentaal niet goed in m’n vel zet. Maar toch goed op het gezegd te hebben :)

  Esme
  Moderator

  Het kan dat mensen gek kunnen worden. Het zijn onbekende verschijningen. Gelukkig dat je stabiel bent. Wanneer je goed geaard bent en te maken krijgt met het paranormale, dan voel je vaak zelf aan hoe je er op een gegeven moment hiermee om te gaan. De eerste confrontaties is vaak schrikken. Het is als een radiozender, die bepaalde frequenties oppikt waar jij open voor kan staan. De meest mensen zijn doorgeevalueerd en zijn er niet gevoelig voor.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">