Gedroomd over vriend die ik niet heb…

 • Auteur
  Berichten
 • juulzz
  Gast

  Hi,
  Ik heb afgelopen nacht gedroomd dat ik een vriendje had. Terwijl ik nog nooit een relatie heb gehad of dat ik verliefd op iemand ben geweest.
  Ik droomde dat ik ergens was en dat mijn ‘vriendje’ boos was… Ik pakte hem van de achterkant bij de middel en maakte hem rustig ofzo. Ik voelde veel liefde door me heen gaan. Daarna waren we bij een grootte voetbalwedstrijd en we zaten in de duckout. Toen werd er iemand gewisseld en ging er iemand anders in. Niet mijn ‘vriend’. Daarna waren we op een heel hoog luchtkasteel op de top en viel ik en een vriendin er telkens vanaf. Er waren ook een paar jongens. Het opblaasding was omringt door water dus we waren telkens nat. Het leek alsof we vlogen telkens naar te top.
  Dit was mijn droom, echt raar.
  Toen ik wakker werd voelde ik wel stevig de drang naar liefde. Wat heeft dit te betekennen
  Groetjes

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je hebt een vaste relatie en kun je onbewust het geloof hebben dat je je vrijheid verliest. En daarom droom je dat je gek bent op iemand anders. Je weet hoe je vriendje erop zou regeren en daar droom je over. Het wisselen van de voetballer staat symbool voor het wisselen van een nieuwe jongen. Het luchtkasteel is een fantasie als een fata morgana, wat een sprookje is. Water staat symbool voor emotie en word je daarin doordringt. Verliefdheidsgevoel is verslavend.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  juulzz
  Gast

  Hii,
  Bedankt, echter heb ik nog nooit een relatie of iets gehad dus ik weet niet wat ik me bij dat eerste moet voorstellen.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">