Geavanceerde oorlog

 • Auteur
  Berichten
 • Clarissa
  Gast

  Hoi allemaal,

  Ik heb nu al 2 keer dezelfde soort nachtmerrie gehad, alleen allebei wel vanuit een ander perspectief en gebeurtenis.

  In de eerste gebeurtenis zag ik alles gebeuren maar was ik zelf niet aanwezig. Ik was een soort toeschouwer ervan. In de gebeurtenis zag ik enorm veel mensen buiten in de open lucht slapen. Van heel dichtbij zag ik een moeder en een dochter een zandhoop maken en daarnaast slapen. Bij deze twee personen was ik zo dichtbij dat ik ze als mijn moeder en zusje beschouwde. Uit het niets worden deze mensen, mijn moeder en zusje uit de lucht doodgeschoten. Eerst door 1 soort drone en dan zijn het er opeens heel veel. Vervolgens kom ik als toeschouwer in een ander situatie waarin mensen helemaal in paniek alle kanten op rennen en door ijzeren bollen aangevallen worden. Deze bollen zweven in de lucht en zodra ze een persoon “zien” veranderen ze in moordmachines.
  Verder zag ik in beide gebeurtenissen soldaten in zwarte pakken ook mensen doodschieten.

  Ik werd toen enorm bang en met een heel zwaar lichaam die ik voor een paar seconden niet kon bewegen wakker. Ik voelde me zo enorm angstig dat ik niet meer in slaap kon vallen.

  In mijn tweede droom begint dat ook weer bij het open veld. Dit keer ben ik zelf ook aanwezig met twee mensen die ik als mijn moeder en zusje zie. Ik bouw samen met hen de zandhoop en ga liggen. Uit het niets zie ik een driehoekige drone vanuit de verte steeds dichtbij komen. Vanaf dat moment wist ik wat er gaande was. Pas toen die drone in schietpositie stond rende ik weg.
  Ik kwam toen al rennend opeens in een andere omgeving in een huis. Ik was opeens alleen en een klein meisje van een jaar of 11/12 die zich verstopte. Het meisje zag iets en pakte een soort voetensteun om zich te verdedigen tegen de ijzeren bol. Vanaf dat moment werd ik weer toeschouwer en was ik terug op het open veld waar al die mensen dood op de grond lagen. Op een afstandje stonden een groep mannen in zwarte pakken in positie het veld aan het inspecteren.

  Vanaf dat moment werd ik wakker. Ook dit keer was ik vol angst met een zwaar en onbeweeglijk lichaam wakker en zit ik enorm hierover te malen.. het is al de tweede keer dat ik deze droom heb die ik dus zeer intens ervaar… Iemand die mij kan helpen?

  EsmeEsme
  Moderator

  Clarissa, de mensen zijn de maatschappij. Mensen zijn kuddedieren en apen elkaar graag na, omdat ze bang zijn er niet bij te horen. In de openlucht slapen, betekent niet beschermd zijn of dakloos zijn. Het lijkt wel, dat de moeder en dochter hun eigen graf delven. Er is iets waar een einde aan komt (moordmachines). Echter doodgaan is in de symboliek weer openstaan voor nieuwe mogelijkheden. De band met moeder en zusje staat voor vertrouwen. De bollen die zweven zijn onbekende objecten en het houdt in dat er iets op je pad komt van onverwachte hoek.

  In de tweede droom loop je weg. Schieten staat hier voor kritiek uiten of ontvangen, waar je weg voor loopt. Het kan ook zijn dat je wegloopt voor je angsten en negatieve karaktereigenschappen. Het kan ook gaan om verlies van werk of de regie niet in de hand hebben.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">