Fruitvliegjes

 • Auteur
  Berichten
 • Potplantje6
  Deelnemer

  Hallo,

  Vannacht had ik een droom over fruitvliegjes. Ik zat met mijn vriend op de bank en er liep een slijm spoor van ons tot het plafond en weer naar beneden. Op het plafond zaten er in de slierten boven ons allemaal dode fruitvliegjes in. Ik wilde ze weg halen maar deed niet heel erg mijn best. Ik had er een paar, stond op van de bank en liep weg.

  Het opvallende van de droom was dat het echt specifiek om fruitvliegjes ging, geen grote vliegen. Ik kan hier nergens de symboliek van vinden. Bij het opzoeken van vliegen krijg ik enkel slechte boodschappen. Heeft iemand hier meer kennis over?

  Esme
  Moderator

  Fruitvliegjes ruimen rottend organisch materiaal op. Er is iets wat je nog niet verwerkt hebt of dat je moeite hebt om snel over iets heen te stappen. Fruitvliegjes zijn insecten en symboliseren irritaties. Op de bank zitten is passief zijn of je hebt tijd voor rust nodig. De slierten ogen onsmakelijk. Je hebt er toch wel last van, maar je moet je best doen om het van je af te zetten. ‘k Hoop dat je hier wat mee kunt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">