Frettenverzameling, brand en een beer

 • Auteur
  Berichten
 • Teddie
  Deelnemer

  Het begon allemaal met mijn frettenverzameling, deze stond in een bepaalde kamer in mijn huis. De kamer stond vol met kooien en goed verzorgde fretten (Vandaar de naam: frettenverzameling).
  In deze kamer, met al mijn fretten, ontstond er een brand. Mijn broer zat boven te gamen. Ik riep hem: ‘ER IS BRAND!!’ Hij geloofde mij alleen niet en hielp niet met het proberen te blussen van mijn frettenkamer. De brand sloeg over en in een aantal tellen stond het hele huis in lichterlaaie. De brandweer was al gearriveerd, maar ik moest en zal mijn fretten redden. Tot op een gegeven moment de brand zo heftig was, dat ik mijn fretten achter moest laten.
  Op het moment dat ik naar beneden sprintte om mijzelf te redden van de brand, kon ik niet meer via de voordeur naar de brandweer. Ik moest via de achterdeur.
  Toen ik hierdoor in de achtertuin terecht kwam, was daar mijn redder in nood. Een bruine beer met een dikke, stevige ketting om zijn nek. Ik klom op zijn rug, hield me vast aan de zware ketting op zijn nek en deze beer bracht mij in veiligheid. Al rennend weg van de hel, die zich binnen afspeelde.

  Ik heb deze droom gehad, ik denk toen ik een jaar of 13/14 was. Ik ben nu bijna 21 en ik vergeet deze droom (en nog een tweetal andere) nooit meer.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">