Familie

 • Auteur
  Berichten
 • Tulpv
  Deelnemer

  Hoi, wie kan mij opweg helpen?

  De laatste weken droom ik vaker over mijn familie. Ik zal eerst even beschrijven wie ik daar mee bedoel. Ik bedoel daar mee mijn ouders(vader en moeder), zus met partner en twee kinderen, zusje met partner en een baby, mijn man en ik.

  Vannacht droomde ik dat mijn ouders op een camping waren waar ze de caravan en tent neer hadden gezet. De voortent was super lang. Wel een meter of 20! De kinderen van mijn oudste zus waren daar aan het spelen met heel veel speelgoed, dat zag er heel rommelig uit. Mijn zus en partner waren daar ook en hadden een boxspring bed er neergezet. Ergens in een hoek, buiten de voortent. Mijn man en ik kwamen later en besloten om alleen een luchtbed op te blazen. Deze hadden we voor een dubbele deur neer gelegd, terwijl het een camping was. Het leek een soort nooduitgang. Erg vreemd dat daar een deur was. Mijn ouders stonden tussen mij en mijn zus in. Mijn zusje kwam dit keer niet voor in mijn droom.

  Esme
  Moderator

  De camping staat voor terug gaan naar de natuur. Je familie is hier je basis, die dit in deze droom symboliseert. De grote voortent staat voor bewegingsruimte. De familie is close, maar jullie gunnen mekaar de space. De boxsping staat voor comfort. De luchtbed voor je primitieve natuur. De dubbele deur lijkt op een nooduitgang. Wanneer er problemen is de familie altijd bereikbaar.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">