Ex vriend

 • Auteur
  Berichten
 • Sdc
  Deelnemer

  Ik droomde vannacht dat ik mijn ex tegen kwam in een café. We gingen naast elkaar zitten en waren meteen weer verliefd. Zo voelde het ook echt.

  Later stond zijn auto geparkeerd midden op de weg ik moest instappen en hij stapte uit. Hij deed de deur op slot en zij je bent geen 26 maar 30! Hij liep boos weg. Ik moest heel hard huilen en zei pleaseeee nee niet weggaan.

  Ik heb op dit moment geen relatie en het is nu 3 jaar mijn ex. Na hem ook geen andere partner meer gehad. Ik ben 33 en geen 30 zoals in mijn droom.

  Wat betekent mijn droom?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. In een café wordt drank geschonken. Daarom staat een café symbool voor escapisme. Je verlangt naar een verlieft gevoel en genegenheid. Dit gevoel is fijn en is verslavend. Loslaten kan pijn doen, maar maakt je ook zelfstandiger en krachtiger. Hij zei, dat je 30 bent, dus hij kijkt terug naar het verleden. Het is beter om vooruit te kijken, dan naar achteren. Want terug kijken zijn slechts herinneringen. Vooruit kijken en doelen hebben is vooruit gaan in je leven en kun je groeien.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">