Ex en wakker worden door een geklop aan de deur

 • Auteur
  Berichten
 • Tamara
  Gast

  Hai een ieder,

  Ik had een hele vage verwarde droom waar mijn ex mijn dochter(andere vader) naar huis bracht. In de auto hadden zij een gesprekje over respect hebben..
  Ik kreeg toen een appje van hem dat hij naar zijn eigen huis was gegaan omdat ie de volgende ochtend weer vroeg op moest om te werken..
  Ik vond dat niet fijn en er volgde een klein discussie.. uit eindelijk lagen we samen in bed en waren wij aan het facetimen met zijn zus en die keek beetje raar op, omdat mn ex en ik weer terug samen waren..

  Ik zat op een gegeven moment bij dezelfde zus in de auto waarmee ik ook al bijna een jaar niet meer praat.. Maar ik was daar aan t uithuilen over van alles wat er misging in onze vriendschap met zus en relatie met haar broertje mijn ex. En we stuitten op een.gespek dat zij aangaf misschien dat ie weer terug was bij zn ex…

  En ik was alleen maar aan t huilen en verbaasd zijn dat dit toespraken kwam.

  Gek genoeg werd ik wakker door een geklop aan de deur.. Waar in werkelijkheid niks van waar was… En ik nu versuft sta en denk wat is er aan de hand en wat betekent dit..

  Ik hoor graag jullie reactie..

  Esme
  Moderator

  Dit is een verwerkingsdroom. Zaken uit het verleden zijn niet goed afgesloten. Je houdt niet van discussies en moeilijke dingen, zoals ruzie. Je loopt liever weg, dan de confrontatie aan te gaan en wil je de goede vrede bewaren (facetimen) door te zwijgen. Hiermee kun je alleen niet een relatie goed laten ontwikkelen. Huilen staat in deze droom symbool voor ontladen. Je mag eigenlijk wel vaker naar je gevoel luisteren, want dat klopt. Het geklop aan de deur staat symbool voor opendoen. Het open van je hart. Ik ben benieuwd naar je reactie.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">