Ex en nieuwe vriendin

 • Auteur
  Berichten
 • Ayleen
  Deelnemer

  Ik heb een ex en daar ben ik pas later van in de “rouw” gekomen het is nu al ruim 1,5 jaar uit alleen sinds 2 a 3 maanden ben ik helemaal van slag. Het begon met een simpele foto die voorbij kwam op Facebook van hem een een meisje waarbij ze geknuffeld op stonden waarop ik een kwartier heb gehuild, en toen heb ik besloten dat we toch geen vrienden konden blijven (had gedacht dat ik dat wel kon) heb ik hem een berichtje gestuurd 10 minuten later stond hij voor me deur. We hebben gepraat ik heb hem uitgescholden. Toen is hij weggegaan. (belangrijk om te weten in onze relatie hij heeft pddnos en was zwaar depressief) maar hij had z’n leven gebetert. Nu droom ik over hem en z’n nieuwe vriendin (die ik ook ken van gezicht) waarom ben ik pas na 1,5 jaar dat liefdesverdriet proces ingegaan?

  Esme
  Moderator

  Het kan zijn dat iemand geestelijk nog niet toe is aan het los laten van een ander of dit nog niet kan accepteren dat een relatie over is en komt de “rouw” pas later. Het doet je nog steeds pijn, dat jullie uit elkaar zijn. Dromen dienen als verwerking van de prikkels van de dag of gedachten en gevoelens die blijven hangen. Dit is nodig om het emmertje niet vol te laten lopen. Er zijn ook mensen die veel prikkels of gedachten moeilijk kunnen ordenen, dus ook verwerken. Dan kan men in een dipje raken. Het is heel erg vervelend dat je er mee zit, want het is toch beter om het loslaten. Je moet in het leven ook verder. Leuke dingen doen is een goede afleiding.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">