Ex

 • Auteur
  Berichten
 • Sarahvenus111
  Gast

  Goedemorgen,

  Vannacht heb ik een droom gehad over mijn ex. Ik weet niet precies wat, maar ik weet nog wel dat ik hem zag en ik hem heel graag contact met hem wou. Ik begin te huilen in mijn droom. Toen werd ik wakker en zag ik dat ik echt had gehuild, aangezien de tranen over mijn gezicht rolde. Ik vroeg min af of iemand dit vaker heeft gehad en wat dit precies betekend?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Er is een leegte in je. Deze wordt gevuld door de ex in je droom. Partners vullen mekaar meestal aan. Het is een verwerkingsdroom. De liefde die je had voor je ex moet slijten. Je zou de leegte kunnen opvullen door leuke nieuwe bezigheden. Je moet nog je draai weten te vinden. Ik denk dat het op een gegeven moment wel weer goed komt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">