Engelen

 • Auteur
  Berichten
 • SassenachdreamerSassenachdreamer
  Deelnemer

  Goedemorgen allemaal,
  Ik had vannacht zo´n rare droom, weet iemand wat voor betekenis erachter zit?
  Alvast bedankt,
  Groetjes, Sassenach.

  Mijn droom ging als volgt:
  Ik droomde dat ik in een oud gebouw in liep en dat er een monster buiten rond dwaalde. Het werd ook wel door mensen beschreven als een demon.
  Vervolgens liep ik een kamer binnen met allemaal heksen/engelen. Het voelde aan als een veilige omgeving (witte energie). We gingen in een kring staan. Vervolgens laadden de engelen elkaar op met witte energie, vervolgens pakte een vrouw (engel) mijn hand vast en ik lichte helemaal op met witte energie. Nu stond ik ook in de kring. Soms kwam er ook een beetje rode energie doorheen, maar dat werd verdrongen met mijn witte energie. De engel vroeg aan mij hoe het voelde, ik zei: Het voelde zo lekker, echt een fijn gevoel. Ik omschreef het ook wel als een soort drugs.
  Vervolgens werd ik door de groep als uitverkoren gekozen om het monster uit te schakelen. Dit kon ik met mijn krachten doen. Ook kreeg ik een wapen van de vrouwelijke engel waarmee ik het monster kon verslaan. Het was een soort zwaard met een inscriptie. Op het zwaard stond de inscriptie: Be the middle of it. Daarna zag ik een fragment (een soort film) van het monster. Het monster was vroeger een mens en is een monster geworden door de slechte dingen die hij meegemaakt had in zijn leven als mens. Hij leefde rond 1700. Hij werkte vroeger als boer op een land. Het had geloof ik met liefde te maken die slecht af liep. Toen hij overleed kon hij geen afscheid nemen van de aarde en werd hij een monster die rond dwaalde op de aarde. Mijn taak was om hem te laten verdwijnen.
  Het monster liep vervolgens de kamer binnen, ik raakte in paniek, omdat hij naar mij toe kwam. Hij was echt angstaanjagend om te zien. Vervolgens stond ik opeens in het licht van een kroonluchter (de hele kamer was donker behalve dat plekje waar ik stond). Ik gilde dat God mij beschermde en riep hard: ´In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti` en richtte al mijn krachten/energie met mijn handen op het monster en toen verdween hij. God had mij beschermd. Vervolgens schrok ik wakker.

  Ebeline
  Gast

  Ok je houd je dus bezig met occulte zaken en het verdrijven van negativiteit. Want daar komt het eigenlijk op neer

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">