Enge droom

 • Auteur
  Berichten
 • Lieke
  Gast

  Hoi. Vannacht had ik toch zo’n rare droom. Ik lag in bed met mijn dochtertje en kat en er kwamen vechtende mensen binnen. Ik kon in mijn droom mijn ogen niet helemaal open doen. Dat was te zwaar. Verder waren mijn haren afgeknipt, allerlei kleuren en mijn tong was kapot. Ik wou mijn man opbellen dat hij moest komen. Ik zei dat ik me niet goed voelde en niet wist wat er met me was. Maar mijn stem klonk niet hard genoeg, hij verstond me niet goed. Even later zag ik op een camera dat mijn dochtertje heel raar uit bed sprong, terwijl ze pas 5 maanden is. Enig idee wat dit allemaal kan betekenen? Zou graag antwoorden krijgen. Alvast bedankt.

  EsmeEsme
  Moderator

  Lieke, het bed staat voor intimiteit, kom je tot rust en bewaar je je geheimen. Je dochtertje en kat zijn het meest dierbare. Het zware gevoel kan te maken hebben met iets dat je in de weg zit. Het kan te maken hebben met verplichtingen die je hebt. Op één of ander manier word je niet gehoord. De camera duidt dat je in de gaten gehouden wordt. Door een instantie of dergelijke. Het gaat hier om een prille gebeurtenis. Hoop dat je hier wat mee kunt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">