Elke nacht

 • Dit onderwerp bevat 3 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 2 jaren geleden door EsmeEsme.
 • Auteur
  Berichten
 • SkjeSkje
  Deelnemer

  Een droom die vaak voorkomt bij mensen.

  Ik droom al 12 jaar eens in de zoveel tijd dat er een bepaalde spanning is tussen een “Ex” en mij.
  Die man is in mijn dromen getrouwd met de vrouw waarmee hij ook echt getrouwd is. Mijn man komt nooit in die dromen voor.
  De laatste tijd droom ik steeds vaker over die ex. Het speelt zich altijd af in de wijk waar wij opgegroeid zijn. Als puber was ik verliefd op hem en hebben we wat gescharreld met elkaar. Sinds 10 jaar hebben we geen contact meer . Beide nu zo’n 10 jaar samen met huidige partner en beide ook twee kinderen.

  Ik vind die dromen wel fijn. Heb nog altijd warme gevoelens voor hem. Echt mijn eerste liefde…
  Behoefte aan de intimiteit zoals in mijn dromen met hem, heb ik niet. Mijn huwelijk is naar mijn weten goed. Al wordt ik door mijn dromen , nu meerdere keren per week dus wel eens onzeker.

  EsmeEsme
  Moderator

  Het kan zijn, dat je zijn energie prettig vindt. Dit kan resoneren als zelfliefde. Liefdevolle gevoelens hebben te maken met een tevreden leven. Je kunt deze energie gebruiken om je spiritueel te ontwikkelen, mocht je dat willen. Het geeft je een duwtje in je rug. Hoe je je voelt, straal je ook uit naar de buitenwereld. Je krijgt dan een meer open uitstraling, waar mensen om je heen positief op reageren.

  SkjeSkje
  Deelnemer

  Thnx voor je reactie.
  Vooral na zo’n droom voel ik me heerlijk. Vlinders in mn buik, stralend en nagenietend van de droom…
  Maar hoe KOM ik eraan? Heb al jaren geen contact dus die echte energie voel ik dan toch niet..? Of begrijp ik het verkeerd?

  EsmeEsme
  Moderator

  Het is een soort verlichting! Als je gek op die persoon bent, kun je er toch niets mee. Gebruik dan die energie op een andere manier. Soms kan als een stukje leegheid, gemis of eenzaamheid voelen. Maar dat is een spirituele weg om dit weer op te vullen.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">