elektriciteit / fysio / borsten aanraken

 • Auteur
  Berichten
 • wereldbolletje
  Gast

  inleiding: ik heb een ernstige hersenschudding opgelopen in december, sindsdien is mijn 6e zintuig wat actiever. Echter is mijn hartchakra geblokkeerd. Mijn lijf heeft een stress reactie gekregen, waardoor ik stelselmatig adem haal vanuit mijn buik en mijn borstademhaling “oversla”. Hiervoor loop ik bij fysio om dit te oefenen, ook omdat ik behoorlijke nekklachten heb (met als gevolg hoofdpijn). De fysio in de droom is mijn ex-werkgever (dus niet huidige behandelaar), ik ben bij hem wel eens onder behandeling geweest voor rugklachten. dit was allemaal vorig jaar zomer.

  Ik droomde dat ik bij hem onder behandeling kwam. Ik moest half liggen in een soort stoel. Hij kwam van achteren/zijkant en legde (over mijn kleding heen) zijn handen over mijn borsten. Ondanks dat ie in het echt kleine handen heeft en ik grote borsten, paste het precies. Ik voelde allemaal elektrische schokken en dat ging over mijn hele lichaam. Het voelde ongepast, omdat het mijn borsten waren, maar als ik dat gevoel losliet, dan voelde het “alsof het zo hoorde” en de behandeling om mij te helpen niet anders kon. Het had met energievelden te maken. Het was een proefbehandeling en hij bracht gelijk een offerte uit voor de rest: dit was €2200,- euro (het is vandaag 22e….) Ik vond het een heel bedrag, en schrok ervan, maar de behandeling voelde energetisch goed en zo op z’n plek dat het mijn twijfels grotendeels weg nam. Ik voelde ook hoe het ademhalen beter ging, alsof er een last van me was afgevallen. Datzelfde gevoel ervoer ik ook nog even kort toen ik wakker was.
  In de loop van de ochtend ging ik me steeds meer -om onduidelijke redenen- verdrietig voelen tot tranen toe. Als een soort afscheid van iets. Ik kan het niet goed plaatsen en blijf ermee rond lopen. Misschien weet iemand iets meer over de betekenis van de droom?
  Dank je wel voor het lezen in ieder geval.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">