Einde van de wereld (bijna)

 • Auteur
  Berichten
 • Nicky217
  Deelnemer

  Goedemorgen,
  Ik had vannacht een bizarre droom, heel uitgebreid kan me bijna alles herinneren.
  Ik droomde dat ik buiten was in een bos met nog een hoop andere mensen vrienden, familie en vreemde mensen. Ineens gebeurde er een ongeluk in de buurt ik hoorde er brandweer(sirenes) heen gaan, vlak daarna weer een ongeluk weer die sirenes. Ik loop naar een berg op met mijn vader en de rest van de groep mensen. Ik kijk om me heen en in de hele omtrek zie ik op afstand rook, vervolgens draai ik rond, overal rook. In de verte zie ik bij een fabriek een vuurbal die vervolgens de hele lucht verlicht. Ik krijg het warm, dit moet toch het einde van de wereld zijn. Ik schreeuw dat ik van de mensen hou van wie ik hou. Dan is het donker ik zie sterretjes, vallende sterren maar we leven nog.

  Wat betekent die schreeuw dat ik van iemand hou? Ik roep naar mijn vriendin waar ik het op het moment erg lastig heb, probeer haar nog te zeggen dat ik van haar hou.

  Even later droom ik dat ik dit wil opschrijven maar mensen proberen mij ervan te weerhouden het op te schrijven.
  Nu is het me toch gelukt om het op te schrijven😉
  Hoop dat iemand mij een beetje uitleg kan geven,
  Alvast bedankt!!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">