Einde van de wereld?

 • Auteur
  Berichten
 • Konimisi
  Gast

  Hallo!
  Vannacht heb ik vaag gedroomd. Het voelde zo intens dat ik er antwiord op moest weten. Ik droomde dat er een gebouw waar radio gemaakt wordt in Rotterdam was plat gebombardeerd door een Australische geleerde die verkeerde coördinaten had ingevoerd.
  Nu was ik bij een ander radiozender op een andere plek die op het zelfde moment bezig waren met hun radioprogramma. Ineens kreeg een van de dames een bericht dat er een meteoor zou instortten. Paniek overal in het gebouw natuurlijk. Iedereen was aan het evacueren.
  Toen zo goed als iedereen buiten was, werd ik aangewezen om de controleren of er nog iemand binnen in het gebouw was. Eenmaal boven op de hoogste verdieping kwam ik twee mensen tegen. Zij kenden mekaar niet maar zaten wel tegen elkaar aan. Ik vroeg lichtelijk in paniek waarom ze hier nog zaten waarop zij antwoordden dat niet weg wilden. Zelfmoord basically. Ik was zo geshockeerd van hun intentie en ook ontroerd!
  Na een paar pogingen overhalen om toch te evacueren, gaf ik het ook op. Ik heb ze tot ziens gewenst met tranen die over mijn wangen rolden en ben snel weer naar buiten gegaan.
  Als laatste kreeg ik een korte scene te zien hoe de meteoor insloeg in de kamer waar de twee vreemden elkaar vasthielden. Verblindend licht en een aardovende piep als de brokken puin en vlammen de twee verslonden.

  Toen ik wakker werd was mijn hartslag toegenomen, lag ik te hijgen en waren mijn wangen nat van tranen.

  Ik vraag mij af wat deze intense droom betekend. De mensen met hun dramatische einde ken ik niet en kwamen mij ook niet bekend voor, maar wie zouden hun voor kunnen stellen onbewust? En wat betekend een meteorietinslag?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">