Eigen dood

 • Auteur
  Berichten
 • Ellenk
  Deelnemer

  Goeiemiddag,
  Ik droom veel maar deze is voor het eerst.
  Ik droomde dat ik met een vriendin(onze vriendschap van 20 jaar stelt niet meer zoveel voor nu) naar een collega haar liepen, ik wilde haar huis binnen lopen om een sleutel af te geven aan haar. De deur stond open ik stond al in de gang. Ik zag dat ze haar auto aan het uitladen was ik zei o ze is net terug van vakantie en ik liep terug. Ik kreeg een spuitje en zou overlijden.
  Was al in een kist maar ineens liep ik met mijn vader over een pad. Ik vond het vreemd dat ik zou moeten gaan en dat ik weer wakker was geworden. Was soort teneergeslagen en vroeg me af hoe ik moest gaan als ik nu weer was bijgekomen.

  Esme
  Moderator

  Het heeft te maken met de vriendschap van 20 jaar die niet veel meer voorstelt. Je vriendin heeft de sleutel van je hart gekregen, maar is nu aan het verwateren. Het uitladen van de auto is geestelijke bagage. Jullie kennen elkaar door en door, maar is de vriendschap gaat langzaam dood. Vakantie staat in dit geval voor uit het oog verliezen. Het spuitje staat voor escapisme, wat betekent dat je de realiteit even niet wilt zien of accepteren. Jammer maar waar. Je vader manifesteert in je droom, omdat hij mannelijke krachten symboliseert. Het is een spiegel van jezelf. Jij hebt deze eigenschappen ook. Je bewandelt het leven verder met veel kracht en zelfvertrouwen. Zo gaat het vaak. Je verliest mensen vanwege je eigen ontwikkeling waarbij je nieuwe normen, waarden en visies krijgt. Nieuwe contacten met dezelfde visie en die je inspiratie geven of zullen je pad weer doorkruizen.

  Ellenk
  Deelnemer

  Dankjewel voor de uitleg Esme,
  Kreeg dat idee er ook bij ja, de collega staat ze dan ook ergens voor of voor? Bij haar leverde ik de sleutel in dat is dan een ander persoon (en) die je dan weer tegen gaat komen zeker?
  Ja best verdrietig soms maar voelt niet meer zoals al die jaren dus dan wil je zelf ook niet meer.
  Groetjes!!

  Esme
  Moderator

  De sleutel van je hart ga je doorgeven aan iemand anders. Of het familie, collega, een vriend of nieuwe vriendin zal zijn is niet te voorspellen. Ik ben ook geen helderziende, dus kan ik het je niet vertellen. Vanuit de symboliek, leg ik uit. Door een baan, uitgaan, sport of hobby leer je nieuwe mensen kennen. Er zijn zoveel mensen die je tegenkomt. Het moet alleen klikken voor een goed contact of vriendschap.

  Ellenk
  Deelnemer

  Ik snap het, dankjewel!!!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">