Een zoon

 • Auteur
  Berichten
 • IndoIndo
  Deelnemer

  Ik droomde vanacht dat ik tijdens het slapen was bevallen van een zoon. Dus het heeft helemaal geen pijn gedaan en ineens lag ons zoontje tussen ons in. De borstvoeding kwam pas op gang toen hij daadwerkelijk van mijn borst zoog. Ik was trots op mijn kind want hij leek op mij maar hij had het karakter van zn vader. En hij was echt heel grappig. Wat ik wel jammer vond was dat hij niet als baby kroop maar al gelijk groot en snel groeide en al kon lopen. Ipv de normale stappen te volgen met groei en dergelijke. Daarna droomde ik dat ik ruzie had met me zus en in een meer elkaar kopje onder duwde onder een luchtbed. En toen was ik ineens op school en had ik ruzie met een kinderachtige aansteller. Die mijn oude mentor van het mbo op me afstuurde. Ook lengte ik een examen af die ik zooo goed geleerd had maar was alles vergeten toen ik hem mondeling kreeg. Las het tijdens me examen nog de bladen door. Ik verzon opgegeven moment maar gewoon iers wat ik in mn droom gedroomd had. Uiteindelijk slaagde ik toch omdat ze me geloofde. Beetje door elkaar lopende verwarrende droom maar heeft iemand uitleg?

  EsmeEsme
  Moderator

  Een baby krijgen is vruchtbare ideeën hebben. De baby zoontje staat voor kracht en snelle (kind groeide snel) ontwikkeling. Tijdens slapen bevallen is dat je niet veel inspanning nodig hebt, om dingen te kunnen realiseren. Je hebt genoeg talenten.

  Borstvoeding staat voor spirituele voeding of leerzame stof tot je nemen. Alles gaat van het leien dakje. Het kind dat op jou en de vader lijkt betekent, dat je zowel je mannelijke als vrouwelijke eigenschappen gebruikt.

  Ruzie staat voor onenigheid, miscommunicatie of je gelijk willen halen. Het gevecht bevindt zich in het water. Water staat voor emotie. Dat betekent, dat je vanuit je emotie tot een ruzie komt. De symboliek van water kun je vergelijken met tranen van geluk of van verdriet.

  De school en oude mentor staat voor de leerschool van het leven. Elke dag opnieuw leer je nieuwe dingen bij. Het gaat zowel om kennis als levenservaring. Je denkt dat je nog weinig weet, maar je slaagt voor dit examen. Ben benieuwd of je dit bij jezelf kunt herkennen.

  IndoIndo
  Deelnemer

  Dank je wel voor je mooie uitleg Esme! Een antwoord krijgen is altijd fijn en als je jezelf er in herkend is dat helemaal een mooie ervaring.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">