Een vreemde droom heeft het een betekenis?

 • Auteur
  Berichten
 • forrest
  Deelnemer

  Ik kan me deze droom goed herrineren wat zelden bij mij voorkomt, dus ik dacht ik ga toch maar eens een betekenis er achter zoeken
  Het begon met het invraven van zo’n rechthoekig intex zwembad in mijn achtertuin. De hele familie was er om te helpen, en het zwembad was al gevuld toen we hem aan het ingraven waren. Hij was ook best wel groot langer dan 12 meter denk ik. En op een bepaald moment zakt ie half in het gat wat gegraven was. Aan de kant wat nog niet in het gat gezakt was leek ik iedereen aan te sturen om het hier ook uit te graven om het waten ook aan die kant van het zwembad te krijgen.
  Dat lukt en ik blijf in het zwembad als het water ook aan de andere kant komt.
  maar veel zand is in het zwembad gekomen en drijft boven op het water. Ik zeef het er uit met mijn vader en daar stopt het eerste gedeelte van de droom.
  Het andere gedeelte is korter. Ik had eentjes gevonden (kuikens) en ik voel ze in mijn hand staan, ik geef ze weg aan mensen en stop eentje voorzichtig in een soort handtas (ik heb nog nooit een handtas gehad of gebruikt) en ook kakkerlakken en eerst lijk ik er heel oke mee om die in mijn handen te hebben (ik voel ze ook in mijn hand lopen) en ook deze geef ik weg, en dan van het een op het andere moment word ik er bang voor en schud ik ze van mijn hand af nadat iemand mijn aanbod afwees en zei dat hij/zij dat vies vond.
  Dan word ik wakker en check ik het bed omdat het zo echt voelde in mijn hand maar geen een insect te bekennen.

  Al met al een droom die ik 4 uur later nog precies voor mijn ogen weet te halen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">