een klein apparaatje in elkaar aan het zetten

 • Auteur
  Berichten
 • sterbloemjolanda
  Deelnemer

  Ik was in een soort klaslokaal een workshop aan het doen met meerdere mensen en zette een klein apparaatje in elkaar, kon het niet al te best…

  Ik kreeg hulp van een wat nog oudere vrouw, die superhandig was met het in elkaar zetten ervan, op zich waren het eigenlijk hele eenvoudige handelingen.

  Het was een heel klein radiootje en er kon ook televisie mee worden gekeken… Het waren eigenlijk eenvoudige handelingen, maar had er wel hulp bij nodig. Er was nog een oudere dame dan ik in het lokaal en die bleek zeer technisch en handig te zijn om het ding goed in elkaar te zetten, ze had er totaal geen moeite mee.

  Toen het apparaatje in elkaar was gezet, toen deed ik een vakje er van open en toen bleken er twee mooie halfedelstenen in te zitten, 1 ervan had een mooie lichtgroene kleur en was ovaal. Ze zaten vlak naast elkander in een vakje.

  En in een ander vakje dat je kon openmaken bleek je zwartwit films te kunnen zien, ik stond perplex.

  groet, jolanda

  Esme
  Moderator

  Het klaslokaal is als een levensschool. Ieder bekijkt het leven of situatie van een ander perspectief. Wat voor de één moeilijk is, is voor de ander a piece of cake. Het kan gaan om een andere manier van denken, wat vruchtbaarheid kweekt. Denk aan spiritualiteit.

  Het radiootje of televisietje staat voor communicatie of is een ontvangst apparaatje. Wat ervaar of zie je wel of niet? De zwart/wit filmpjes zijn het verleden. Kleur is de toekomst. De groene steen is een smaragd. Smaragd staat symbool voor macht, eeuwige jeugd en het steeds terug komen van het groen na de winter. Vernieuwing.

  sterbloemjolanda
  Deelnemer

  dank je wel esmee, ik vond het een nheel bijzondere ervaring in deze droom, stond ook wel perplex van de mogelijkheden…..en de handigheid vna die mevrouw

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">