Een geweer op me gericht.

 • Auteur
  Berichten
 • Henkiex
  Gast

  Ik, mijn buurmeisje (waar ik geen vrienden meer mee ben enzv) en nog iemand anders.
  We waren in een grote zaal en je zag de uitgaan en daarbuiten was volgens mij een kermis.

  Wij zaten te praten tot dat we schoten hoorde en mensen hoorde schreeuwen en wegrendde

  Naast ons in de zaal waren pilaren tegen ze muur aan en een verhooging waar je makkelijk achter kon schuilen ik en mijn buurmeisje zaten naast elkaar en het andere meisje achter de andere pilaar

  Het licht ging uit. De schutters kwamen binnen, maar alleen 1 had een automatisch geweer. Hij stond zowat recht voor me en hij begon te schieten in een 3/4 rondje. Er kwam ook licht vandaan. Ik dacht dat hij ons dood zou schieten, maar net voordat stopte hij en keek naar beneden zijn geweer wijstte ook naar beneden.

  Opeens kijkt hij me recht in de ogen aan en ik keek hem ook recht in de ogen aan maar ik lag op die verhooging dus ja en toen richtte hij zijn automatische geweer op me. Ik deed niks ik keek hem alleen aan. Ik kon huilen en boos worden tegelijker tijd maar ik liet niks zien. Uiteindelijk liet hij zijn geweer zakken en liep weg.

  Weet iemand wat dit betekent??

  Alvast met vriendelijke groet,
  Zoë

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het buurmeisje staat voor behulpzaamheid. De grote zaal laat je klein worden. Je kan er haast in verdwalen. De kermis is de pretpark van je leven. Net als de achtbaan beleef je ups en downs.

  Schiet staat symbool voor kritiek ontvangen. Je kan schreeuwen en wegrennen, maar dat heb je de kritiek al ontvangen. De meisjes symboliseren je zwakkere kant. De pilaar staat voor stabiliteit. De verhoging geeft ook aan, dat je boven een ander kan staan. Je leert door huilen en boos zijn de kritiek goed te verwerken. De man laat zijn geweer zakken.

  Henkiex
  Gast

  Heel erg bedankt voor je antwoord/uitleg! :)

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">