Echtgenoot naar een ander

 • Auteur
  Berichten
 • Kimmy
  Gast

  Hoi, ik ben benieuwd of iemand weet wat mijn droom kan betekenen.

  Ik zat met mijn ouders en mijn man in een grote kamer met 2 leren bruine banken. Hij vertelde dat hij verliefd was geworden op een vrouw genaamd Floor. (Ken in het echt geen Floor). Ik was aan het huilen, maar ik was er heel duidelijk in dat ik vond dat hij met haar verder moest gaan, omdat ik niet wilde dat hij anders nog 40 jaar ongelukkig bij mij bleef. Mijn ouders snapten niet waarom ik hem zo makkelijk liet gaan aangezien we ook een kind samen hebben. Maar ik bleef volhouden dat ik het anders niet eerlijk vond tegenover hem en dat ik hem het geluk met een ander ook gun.
  Daarna was ik op een markt, ik had een houten kraampje, waar ik met mijn zus achter zat op krukjes, we verkochten niks, de tafel was leeg. Er kwam een man met ons praten, hij was erg knap en mijn zus vertelde dat ze met hem op school had gezeten en dat ze hem altijd wel leuk had gevonden, maar dat ze nu getrouwd was en 3 kindjes heeft en niet zomaar voor een andere man zou gaan.
  De man vroeg aan mij of ik met hem mee zou gaan. Ik dacht erover dat ik wel wat spontaner zou willen zijn, dus ik zei ja. We stapten in een rode audi en reden door de bergen. Hij reed, ik zat op de passagiers stoel. Het uitzicht was mooi, prachtige valleien, bergen en bossen. Ik voelde me verliefd. Hij vertelde dat hij me meenam om een nachtje weg te gaan. Ik wist niet of dat wel kon omdat ik de dag erna mijn kind moest halen bij mijn man en wilde niet te laat komen. Maar ik deed het toch. We kwamen bij een grote boerderij op het platteland, waar ik de schuur begon op te ruimen. De schuur was leeg en donker, ik verplaatste wat dingen zoals de stofzuiger en de stoomreiniger. Ik vertelde tegen de man dat mijn man nog aan het denken was wat hij met mij wilde. Of hij met Floor verder wilde of met mij. En toen werd ik wakker.

  Alvast bedankt!

  Esme
  Moderator

  Twee leren banken staat voor degelijkheid. De grote kamer kan eenzaamheid symboliseren. Je kunt je klein voelen in een grote ruimte en kan onzekerheid ontstaan. Binnen de relatie heb je bevestiging nodig, want er is twijfel of angst bij je, zoals verlatingsangst.

  Je verkoopt iets, wat niets is. Gebakken lucht. Het element lucht staat voor gedachten. Maar het idee die je hebt is onredelijk. De knappe man staat symbool voor stabiliteit. Ik ben benieuwd naar je feedback.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">