Dubbelganger van vriend in droom

 • Auteur
  Berichten
 • AnnonniemmAnnonniemm
  Deelnemer

  Hoi,

  Ik had echt een bizarre droom afgelopen nacht. Ik had gedroomd dat mijn vriend waarmee ik een relatie heb een dubbelganger had(geen tweelingbroer) en die woonde in mijn geboorteplaats en runde het restaurant van mijn vorige werkplek ipv de gene die daar in de echte wereld de baas is, en het voelde net alsof ik jaren geleden gedate had met die dubbelganger maar ik dus niet voor deze dubbelganger gekozen had en voor de gene in was gegaan waarmee ik nu samen ben.

  Opeens verscheen die dubbelganger op mijn verjaardag met een Beagle en ik en mijn vriend onze monden vielen bijna haast open en ok zei dat ik niet wist wat er aan de hand was. En toen nam ik de dubbelganger apart en toen hadden we een gesprek over sorry dat ik niet voor je gekozen heb al die jaren geleden en opeens waren ik en die dubbelganger heel erg intiem en toen stopte ik en zei ik nee dit kan niet want ik ben samen met die andere, en toen was ik opeens in het restaurant aan het werk met die dubbelganger als mijn baas en de vader van de baas van mijn oude werkplek.

  Toen ging ik mijn paard trainen en iemand die hem zadelmak zou maken die zou komen en die kwam niet opdagen en ik vroeg ook aan die dubbelganger of hij langs wilde komen en hij twijfelde, maar zou met de Beagle dan wel even langs komen en toen was ik iets vergeten en mountainbikete ik heel hard terug naar huis, de droom ging nog wel verder maar dat kan ik me niet meer herinneren.

  Ik vind het maar een vreemde droom. Weet iemand wat dit kan betekenen?

  Mvg,

  Anoniem

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">