dubbele droom / sex / uitgebrande auto?

 • Auteur
  Berichten
 • wereldbolletje
  Gast

  Vannacht droomde ik dat ik met een andere man in een hotel verbleef. Ik had hiervoor toestemming van mijn partner om sex met hem te hebben. Het voelde heel rustig en fijn. Er was ook een andere man bij en een andere vrouw. Die andere man (dus 2e ‘vreemde’ man) werd ik heel opgewonden van. Tegeljkertijd stond mijn auto buiten, deze heb ik pas een paar maanden en ben ik heel zuinig op.
  Toen ik naar buiten keek zag ik een busje staan en voor/op het stuur een vrijend paartje naakt, keek naar rechts, zag ik een andere auto met een vrijend paartje.
  Wij gingen door met voorspel, maar hadden steeds geen sex. Het was erg opwindend en fijn. We zaten in een hotel, maar beetje goedkoop hotel.
  Toen werd ik wakker.
  Viel weer in slaap en droom ging verder. Ik ging naar mijn auto, er was een heel grote jaap aan de zijkant gemaakt, was helemaal open, alsof de brandweer iets open had geknipt. Ik reed een stukje in de auto, alles ging goed.
  Toen zat ik ineens weer in dezelfde auto. Alles was uitgebrand, de elektriciteit deed het niet meer, dus ik kon geen lichten meer aanzetten, maar ook m’n telefoon niet aansluiten en geen muziek draaien. Ik moest een heel stuk naar huis terugrijden. Alles deed het verder wel, daar snapte ik niks van. Ik kon gewoon auto rijden. Ik ging terug naar het hotel, daar waren dezelfde mensen nog en nieuwe mensen die de kamer hadden gehuurd. Was gewoon gezellig. Ik reed daarna vervolgens weer “ineens” in die auto, zonder lichten aan, maar wist de weg niet. Ik moest voor het donker thuis zijn, anders kreeg ik een boete voor rijden zonder licht. Ik belde met iedereen om de weg te willen weten, maar was bang dat ik niet op tijd thuis zou zijn en niet zichtbaar genoeg. Kwam auto onderweg tegen, zonder licht en die was best zichtbaar. Een stem zei “kijk maar, die rijdt toch ook zonder licht? dan mag jij dat ook”. Ik was het er niet mee eens….. toen werd ik wakker.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">