Drukke droom.

 • Auteur
  Berichten
 • Pris
  Gast

  Hee hoi, ik ben heel benieuwd wat mijn spannende enge droom mij rolde vertellen.

  Ik was in mijn droom in een plaats die ik niet ken. Op straat tussen veel hoge gebouwen. Op een ander moment stond ik met baby op de arm tussen heel veel mensen, mijn man was er ook. En hij gaf mij onze hond ook aan de riem. Maar hij had geen wagen (ik gebruik bijna nooit de wagen, alleen de draagdoek), die was hij ergens vergeten/verloren. Hij legde me heel slecht uit waar dat was, ik ging ernaar op zoek, en ik verdwaalde en ik kon niet voor onze hond en baby tegelijk zorgen, ik werd daar heel bang van, deed heel erg mijn best en deed het wel. Maar kon de wagen nergens vinden en dat zou me verlichting geven maar uiteindelijk stond ik tussen al die gebouwen. En werd ik bang en verward wakker. Toen was ik opeens alleen en toen merkte ik dat ik in bed lag.

  Ik heb om de wagen te zoeken mijn man in de steek gelaten. Hij was dronken of in elk geval kon niet goed voor zichzelf zorgen en stond tussen heel veel mensen wat ik heel eng vond. Een soort braderie waar hij was, hij wachtte ergens op, eten of vrienden. Er was niets waardoor het ook gevaarlijk was, maar de vele mensen en zijn “niet voor zichzelf kunnen zorgen” maakte ’t eng. Ook zat er ergens een man op de grond die ziek of heel zwak leek, een andere onbekende man was dat.

  Bedankt alvast!

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">