Drugs/Zelfmoord

 • Dit onderwerp bevat 2 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 4 jaren geleden door Vanessa.
 • Auteur
  Berichten
 • Vanessa
  Gast

  Vannacht heb ik een verschrikkelijke droom gehad, het zit me erg dwars. Zit er niet lekker in me vel door en voel me alsof ik iets mis.
  Wat zou de droom kunnen betekenen?

  De droom begon zo:
  Ik stond in een trein vol mensen. Ik was uitgestapt bij de verkeerde station, was veelste ver gereden. Samen met een vriend liepen we naar een andere station. Het was nogal druk, iedereen liep richting het andere station. Ik zag 2 jongens zitten en leunen tegen een stalen hek. Ze zaten aan de heroïne, eentje daarvan viel me erg op, hij trillde, z’n ogen rolden weg. Hij zag er erg verwaarloosd uit maar nog steeds wel erg aantrekkelijk. Ik wou met hem gaan praten, al wist ik dat mijn woorden zijn levensstijl niet zouden veranderen. Mn vriend zei opeens: “het zijn maar crackjunks”. We liepen door, we kwamen bij het station. Ik zag de jongen z’n hoofd op de sporen leggen, er was niks wat ik kon doen. Ik deed me ogen dicht en draaide me om, ik hoorde zijn hoofd kapot spatten, al het bloed spatte in mn gezicht, in mn mond en over de rest van mn lichaam. Toen schrok ik wakker. Tijdens het klaarmaken voor school moest ik huilen, ik kende de jongen niet, maar het voelt alsof ik iemand verloren ben. Ik zit nu op school, ben al 5 uur verder en nog steeds zie ik het beeld van de trillende jongen voor mn ogen en dan het beeld van hem die overgereden wordt door de trein. Ik weet niet meer precies hoe zn gezicht eruit zag, wel dat ie zwart haar had en ik denk dat de jongen ongeveer 17 jaar oud was. Het voelt alsof ik iemand kwijt ben en kan elk moment in tranen uitbarsten als ik erover denk. Het voelde alsof ik op een manier gehecht was aan de jongen nadat ik hem zag. Wat me verbaast is dat ik niet bang was toen ik wakker werd, het was geen nachtmerrie. Ik was wel verdrietig en van streek en besefte me heel laat pas dat het geen realiteit was.

  Wat zou het kunnen betekenen?

  Even wat info die misschien kan helpen van de betekenis stellen ervan.

  Ik ben een meisje van 16 en heb nogal veel met drugs te maken, voornamelijk met softdrugs en xtc. Laatst heb ik voor t eerst pure mdma geprobeerd. Ben nogal benieuwd naar drugs al vind ik veel dingen eng en spannend. Ik ben een persoon die snel hecht aan mensen maar ze ook erg snel kan loslaten. Ik ben altijd erg benieuwd naar wat mn dromen me te vertellen hebben en houd me ook erg veel ermee bezig. Ik ben niet verslaafd aan drugs, zit heel erg te twijfelen op dit moment om ermee te stoppen (in ieder geval met xtc/mdma) al wil ik wel alles een x geprobeerd hebben.

  Ik hoop dat iemand me kan vertellen wat mn droom zou kunnen betekenen en waarom het me zo erg dwars zit. Ik voel me namelijk erg sober, moe en alsof er iets is wat ik moet weten/doen. De gedachte dat de jongen dood is en dat ie niet echt bestaat zit me ook erg dwars. Heel erg bedankt voor het lezen!

  Vanessa
  Gast

  Update: het trillen en het wegrollen van ogen zag ik laatst bij een vriend van me na gebruik van mdma.

  Vanessa
  Gast

  En dat is toevallig de vriend die de hele tijd met me was in m’n droom.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">