Droomuitleg ajb

 • Dit onderwerp bevat 3 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 3 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • Iris
  Gast

  Hallo,

  Ik ben Iris en 1sept. 30 geworden. Ik ben in mijn leven vaak eenzaam geweest of teleurgesteld worden door mensen.. Sindskort ben ik geholpen bij mijn trauma’s en een stuk zelfverzekerder, ook omdat ik er beter ben gaan uitgaan, mij anders kleed maar zeker een betere uitstraling heb.. Op financieel vlak zit ook alles mee.. Alleen heb ik veel mensen achter mij gelaten. Ivm de trauma gerelateerde gebeurtenissen heb ik nog nooit een echt serieze relatie gehad maar wel verliefd geweest op mijn eerste liefde. Zij verliet mij voor een jongen.

  Nu heb ik al zeker een maand steeds dromen over een onbekende meid. Zij versiert mij, knuffelt mij, plaagt mij als in versieren en kust mij. De haarkleur veranderd soms van blond naar bruin maar voornamelijk is ze blond, altijd slank. (Zelf ben ik gespierd) De dromen worden met de weken uitgebreider.. Vannacht droomde ik dat ik altijd rondhing in de Aldi en ik denk er werkzaam te zijn. Mijn collegaatje en dat onbekende vrienden stalen uit die winkel en hadden er allemaal foefjes voor.. Ook waren de groenten vaak een soort van bedorven. Zij stalen ook een auto die het uiteindelijk begaf en van de berm, de sloot in rolde.. Zonder overlapping liepen wij met zijn 3tjes in de stad en 2 homo jongens werden uitgemaakt voor homo en 1 van de 2 sloeg de jongen op het gezicht tegen de grond aan.. Er liep weer die onbekende blonde meid bij wat nerveus stond te lachen naar mij.. Kijken alsof ze interesse had. Daarna verscheen ze in de winkel en gaf mij haar telefoonnummer op een briefje. Ze liet duidelijk merken interesse te hebben en voor de zekerheid gaf ik haar ook mijn telefoonnummer.. Mocht er iets mis gaan. Mijn telefoonnummer wist ik nog. Eenmaal afgesproken bleek ze te zijn van Best (Eindhoven) en we fietste over de snelweg? Er kwam een auto aan en gingen opzij.. We vertelden over dat ik er gestudeerd had (wat echt zo is) en alles was zeer gedetailleerd aan mijn eigen leven toen ik jonger was met informatie die werkelijk klopt. Mijn vrouwelijke collega begon zich raar te gedragen en droeg zo’n kort rokje dat je haar bil kon zien.. Alsof ze jaloers was en ging erna in een gangpad met grijze vloer en kamers op haar buik op de grond liggen. Toen stonden die meid en ik opeens bij een afscheiding van muren/wanden en kustte ze mij.

  Ik ben vooral erg in de war omdat veel dingen werkelijk gebeurd zijn, de plaatsen en informatie zo specifiek beschreven waren en gelijk staan aan de realiteit gemengd met vage en rare dingen die duidelijk een droombetekenis moeten hebben. Toch blijft steeds dezelfde onbekende, blonde, lange, slanke meid terugkeren.. Vaak draagt ze een spijkerbroek een spijkerjack.. Ze is mooi. Ik ken haar verder niet. Dit is nu de 6e x dat ik over haar droom en het is altijd in romantische aard, flirten, knuffelen en kussen. (Ik ben in het echte leven ook lesbisch)

  Graag zou ik willen weten wat dit betekent.. Die ene ex was van Eindhoven en ook een hele mooie meid maar lijkt totaal niet op de onbekende persoon. Ook niet in kleding.

  Hopelijk kan ik wat meer duidelijkheid krijgen.. Alvast bedankt.

  M.v.g Iris

  Esme
  Moderator

  Iris, nog gefeliciteerd. Je droom laat zien dat je verlangt naar een persoon, die je koestert, waar je aandacht van krijgt, verzorgd en lief voor je is. Dat is heel natuurlijk, want een mens is zo gemaakt. In de hersenen is een gedeelte, die het aanraken stimuleert en komen er stoffen vrij, die je gelukkig laat voelen vertelde een neuroloog (i.v.m. corona en knuffelen) op televisie.

  De haarkleur blond en bruin geeft de tegenstellingen aan en zoek je naar de juiste balans. De Aldi is een supermarkt met bescheiden prijzen. Je vraagt niet veel van jezelf, maar zoek je wel naar geestelijke voeding. De groenten die bedorven zijn, zijn teleurstellingen die je op hebt gelopen. De homo’s kunnen een gevoel van weerstand in de maatschappij weergeven. Veroordeeld worden vanwege je ‘zijn’. Blond staat vaak symbool voor dom. Maar dom is meer onwetendheid of je kop in het zand steken, zodat de waarheid die niet geaccepteerd wordt verborgen blijft.

  Een telefoonnummer staat voor communicatie en contact met gelijkgestemden zoeken. Fietsen op de snelweg is verboden en gevaarlijk. Je neemt ergens te veel risico in of neem je vaak iets van een ander aan, zonder eigen mening.

  Ik wens je verder heel veel geluk in de liefde en vraag ik me af of deze uitleg herkenbaar is.

  Iris
  Gast

  Hallo Esme,

  Dank u voor de felicitatie en de uitleg, ik kan idd wel precies plaatsen wat u zegt ja.. 🙂

  Het zal zeker voor een groot deel ook verwerking zijn nu wat vanuit alll die jaren nu pas de kans krijgt.. Ik heb idd veel afleiding gezocht en weglopen voor gevoelens die dus nu achteraf vanuit ontstaan blijken te zijn. Teleurstellingen zijn veel voorgekomen en ook droom ik vaak over water en overstromingen wat denk ik echt te maken heeft gehad met emoties.. Tenminste in de tarot staat water of bekers voor emoties.

  Ik ben idd al heel lang alleen vanwege nare ervaringen en nu dat aan het genezen is voel ik voor het eerst verlangen in contact met andere en naar andere. Vooral op liefde is dit idd te lang uitgebleven.

  Het is best moeilijk om iemand te ontmoeten van vrouw tot vrouw en voel ik mij inderdaad ook erg affgezonderd van de maatschappij waarin ik slechts 1 koppel aan “gay” vrienden heb.. Voor de rest is iedereen hetero om mij heen, ik ben al blij dat ze tegenwoordig in reclames ook nu andere type gezinnen en koppels laten zien.. Dat is al een hele vooruitgang ook ivm het geweld en discriminatie jegens hen.

  Ook heb ik lang heel veel gedronken (risico) ivm de corona en Psytrec. Gelukkig mocht ik wel als spoed gelijk als eerste aan de beurt..

  Het zal nu dan wel vaker voor gaan komen dat het verleden en de verwerking daarvan nu pas plaats gaat vinden. Want ik droom ook veel over mijn ouders in ruzie (zoals het was) terwijl onze band nu geweldig is.

  De Aldi is idd, ik ben een bescheiden persoon en ongeacht de erfenis vind ik alleen gezonde voeding echt belangrijk en verzorging en ben ik verder tevreden/dankbaar met wat ik heb. Ik ben niet materialistisch aangelegd. Ik heb meer dan wat ik nodig heb.

  Heel erg bedankt voor uw duidelijkheid! Geeft een flink stuk bevestiging. 🙂

  Ik wens u nog een fijn weekend toe.

  M.v.g Iris

  Esme
  Moderator

  Met geestelijke voeding zijn bedoel ik niet gezond eten. Is natuurlijk ook goed, maar geestelijke voeding is informatie die je binnen krijgt, wat je geestelijk een positieve boost geeft. Of een belevenis, waar je blij van wordt. Hierdoor ontwikkelen zich vraagstukken, die je gaat overpeinzen en die je helpen te groeien op spiritueel gebied.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">