Droombetekenis pleaase

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 4 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • Naaz
  Gast

  Hey,
  Afgelopen nacht droomde ik dat ik met meerdere mensen in de stad was, en er opeens een hele groep laag mensen op ons afmaken en ons weg blokkeerde zodat we er niet uit konden. Vervolgens gooide een van hun vuurwerk naar ons toe en moesten we snel onszelf dekken. Wat zou dit kunnen betekenen?

  Ook droom ik afgelopen dagen alleen maar dat ik zwanger ben, of een kindje heb. Heb t misschien al 3 dagen achter elkaar ofzo. En heeft dit ook een betekenis?

  Esme
  Moderator

  De stad is de maatschappij. De mensen die je blokkeren zijn de obstakels waar je overheen dient te komen. Het vuurwerk veroorzaakt een explosie. Dat staat symbool voor woede aanval. Woede ontstaan door opgekropte emoties. Je bent je plaatsje in de maatschappij nog aan het ontdekken.

  Zwanger zijn of een kindje hebben staat voor nieuwe creatieve ideeën opdoen. Het is de vrucht dat groeit en tot iets moois evalueert.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">