Droom van afgelopen nacht

 • Auteur
  Berichten
 • Grindpad
  Gast

  Goedemiddag beste lezers,

  Afgelopen nacht heb ik heel levendig gedroomd, en dat zou ik graag van mij af willen schrijven. Als er iemand is die mij kan uitleggen of er een betekenis achter zit, zou ik dat graag willen lezen. ??

  Komt ie:

  Afgelopen nacht had ik een fijne, maar toch wat rare droom

  Ik ben getrouwd, in mijn droom was ik dat ook. (Ik ben 32 jaar, een jaar getrouwd, 8 jaar samen.)
  In mijn droom ontmoette ik een man, verloofd en een paar weken verwijderd van zijn trouwdag.
  Waar wij elkaar ontmoet hebben weet ik niet. Momenteel denk ik al een paar uur aan een dating app, dat gebruik ik nooit, maar dat zal vast met mijn droom te maken hebben.

  Het ging er een paar weken heftig aan toe in mijn relatie met deze man. Ik kan zijn gezicht niet beschrijven, want dat had hij niet. Wel voelde hij heel vertrouwd aan. Als ik hem kuste, voelde ik een vlaag van liefde door me heen gaan. De seks was passievol en intens.
  Op de dag van zijn trouwen, stond ik in de buurt van zijn trouw locatie te wachten op hem. Hij kwam, wij zoenden veel (ik voel nu nog die lippen van hem) knuffelde elkaar en ik voelde dat hij intens veel van mij hield. Dat gevoel was wederzijds. Hij zei dat hij niet ging trouwen en de boel af ging blazen. Ik wachtte op hem, op de plek waar hij mij zo verwachtingsvol achterliet. Hij kwam na een x aantal uur terug om mij te vertellen dat hij toch getrouwd was. Ik snapte het niet. Maar wij houden toch van elkaar? Hij knuffelde mij niet meer, niet eens een handje kon ik krijgen.
  Hij liep weg en ik nam afscheid.
  Het voelde alsof ik vrijgezel was, ben ik natuurlijk niet en in mijn droom ook niet.

  Ik ging verder met mijn leven en na een paar jaar (zo voelde het) stond ik ergens te wachten. Ineens voelde ik een hand op mijn heup, ik draai van de schrik om en daar stond hij. Hij heeft nog steeds geen gezicht, alles loopt op gevoel. Zijn handen vouwd hij om mijn hoofd en kust me. Dat fijne zwoele gevoel van zijn mond op die van mij, keerde in alle hevigheid weer terug en toen werd ik wakker.

  Waarom heb je soms zo’n droom waarbij je wakker wordt met het gevoel alsof het echt gebeurt is? Zo voelde het echt. Het voelde alsof ik echt gekust was en had een soort liefdes gevoel in mijn buik. Geen vlinders, maar je buik vol liefde zeg maar.????

  Mijn man sliep niet naast mij. Wij slapen haast nooit samen ivm zijn gesnurk. En nee, wij houden daarom niet minder van elkaar. ????

  Ik ben benieuwd naar eventuele verklaringen.

  Groetjes G

  Grindpad
  Gast

  De vraagtekens zijn Emoji’s die als vraagtekens geplaatst worden. Mijn excuses als dit tot een verkeerde interpretatie leid van mijn verhaal.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">