Droom rood harige vrouw – ziet mij in wit licht

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Sarah
  Gast

  Goedemorgen,
  Ik werd vanochtend wat raar wakker. Maar had volgens mij wel een mooi korte droom.

  Ben benieuwd wat dit betekend.
  Ik zat ergens op een plek naast andere mensen. Naast elkaar op een rij. En keek rechts over mijn schouder.
  Daar keek een rood harige vrouw mij bewonderend aan.
  Ik vroeg haar wat er was.

  Ze zei je hebt een mooie energie. Je hebt wit licht om je heen.
  Ik zou wel vaker bij je willen zijn.
  Ik dankte haar. En deelde dat ik haar ook wel vaker wou zien.

  Toch werd ik wat onrustig wakker vanochtend. Begrijp het niet echt waar dit gevoel dan vandaan komt. Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden/denken.
  Warme groet Sarah

  Ebeline
  Gast

  Naast elkaar op een rij heeft bij mij iets weg van bij de kudde horen. Alleen val jij op.
  Je bent geen doorsnee figuur vanwege de energie die je met je meedraagt.

  De roodharige vrouw zou heel goed een entiteit kunnen zijn.
  Want er zijn entititeiten die ronddolen, ook in je naaste omgeving of familie lijn.

  Als zo’n entiteit door heeft dat jij ze naar het licht kan helpen dan zijn ze graag bij jou in de buurt.

  De meeste mensen die contact hebben gehad met entiteiten die wat van ze willen wat betreft naar het licht helpen ervaren meestal een onrustig/ vervelend gevoel.
  Dit heeft te maken met de energie die de entiteit meedraagt vanwege hetgeen ze hebben meegemaakt en opgehelderd moet worden.

  Die energie pik jij op en daarom voel jij je onrustig

  Sarah
  Gast

  Goedemorgen Ebeline,
  Dank voor het uitleggen van mijn droom. Ben even wezen googlen maar in dit geval bedoel je entiteit met ‘geest’?

  Nu luidt bij mij direct mijn volgende vraag. Kun je jezelf hier tegen weren/beschermen?

  Ebeline
  Gast

  Ja een entiteit is een geest.
  Als je de gave hebt om contact te leggen met entiteiten dan heb je die gave nou eenmaal. Je kunt inderdaad leren om je af te schermen tegen ongewenste energieën of entiteiten.

  Misschien is de Trip community iets voor jou? Door Jolanda Pouwels die is helemaal thuis in dit soort zaken.
  Zij is zelf ook paranormaal begaafd en weet met energieën te werken en kan jou begeleiden in bijv leren afschermen.

  https://www.trip-vip.nl/paranormaal-begaafd-test/

  NaturalEntity
  Gast

  Entiteiten zijn wezens van energie. Het is waar we allemaal heen gaan en vandaan komen. Ze zijn zo divers als de mens zelf en reageren op impuls en aantrekkingskracht. Ze hebben geen bewuste gedachtegang en doen wat aangenaam voor ze aanvoelt. Het handigst is om er geen verdere namen aan te koppelen om te vermijden dat je ze in verkeerd daglicht gaat zien.

  Door vele religieuze en mythologische invloeden zijn termen zoals; engelen, demonen of geesten, verschillende verwoordingen voor hetzelfde wezen. Dit brengt tegelijkertijd ook een bepaald vooroordeel met zich mee dat vaak misplaatst is.

  Deze wezens functioneren op verschillende frequenties en “zweven” door geladen deeltjes in de lucht. Sommige zuigen energie en anderen geven het, maar dit is geen teken van vijandige of vriendelijke intenties. Wel zijn ze in staat je te “bezoeken” als je de juiste vibe(vibratie/frequentie) hebt. Slaap is een van deze natuurlijke momenten dat je lichaam in een bepaalde staat komt.

  Vele proberen dit bewust op te roepen door “meditatie” waarbij men de grens op zoekt tussen slaap en bewustzijn in, om deze vibe te creeren en op die manier “bovennatuurlijke” inzichten proberen op te pikken van deze wezens.

  Anderen schijnen dit van nature te hebben en kunnen in het volle wakkere bestaan tappen in deze “bron”. In alle gevallen deze wezens geven je geen info mee over jezelf, de toekomst of het verleden.

  Wat ze je wel meegeven is puur de interactie die je met ze hebt (als het je lukt de droom te onthouden). Voor hun is het ook een wederzijds verassing dat jij je op dat moment begeeft op hun frequentie.

  In spooktaal, ze waardeerde je aanwezigheid en heeft een beetje van je energie gesnoept. Maar ik neem aan dat je het je nieuwe vriendin wel een beetje gunt toch? Stel wel je grenzen, delen mag, maar niet stelen

  In geval van vervelende spoken, wat je ook doet. Doe geen rituelen of altars maken.
  Je moet ze geestelijk op afstand weten te houden. Overige opties zijn alleen tijdelijk.

  Ik heb heel veel enge info achterwege gelaten omdat het niet relevant is voor de interactie die jij had. Maar beste is om geen angst te creëren voor deze wezens.
  Dan komt alles wel goed.

  Tegelijkertijd kan deze vrouw ook simpelweg gewoon een droom zijn die je duidelijk maakt dat je zonder aan jezelf te twijfelen mag inzien hoe mooi je bent.

  Tot hoeverre je dit alles gelooft is uiteindelijk aan jou, maar in alle gevallen,
  Koester je interacties Sarah <3

  Sarah
  Gast

  Dank voor het delen van je kennis en inzichten. Het is voor mij een hele nieuwe wereld.

  Ben helaas zelf chronisch ziek en ben opzoek naar mijn pad, vooral de weg naar herstel.
  Mediteer veel, en heb het gevoel dat de engelen veel bij mij zijn door de onwijs veel dubbele getallen die op mijn pad komen.
  Heb daardoor diezelfde ochtend voor de droom idd met een kaars – voor mijn yoga oefeningen – hand op mijn hart – aangegeven dat ik mijn engelen en gidsen toestemming geef om mij te helpen (had dit als tip ergens via een interview opgevangen, beetje naïef denk ik nu ;)).

  Wil zo graag weer beter en gezond worden. Maar als ik je bericht zo lees, verwelkomt dit dus ook de andere kant (negatieve entiteiten) – mensen zoals deze vrouw.

  Had haar graag energie gegund 😉
  Maar ben oa ook chronisch vermoeid. Dus houdt het op dit moment liever bij mezelf. Maar ik begrijp waar je naartoe wilt.

  Dus als ik het goed begrijp is er geen mogelijkheid om open te blijven staan voor mijn hogere zelf/liefdevolle engelen.
  En mij daarnaast wel direct volledig af te sluiten voor de negatieve entiteiten?

  Sarah
  Gast

  ‘ Tegelijkertijd kan deze vrouw ook simpelweg gewoon een droom zijn die je duidelijk maakt dat je zonder aan jezelf te twijfelen mag inzien hoe mooi je bent.’

  Ben blij dat je deze ook voor mij gedeeld hebt 😘

  Ebeline
  Gast

  Hoezo negatief? Negatief maakt de weerslag op jouw gestel.
  Er is noch goed of kwaad. Het is wat het is. Lage frequentie, hoge frequentie.
  Laag maakt niet beter dan hoog. En andersom ook niet. Het gaat om de juiste balans vinden. Jouw eigen lichaam goed kennen en aanvoelen. Dan weet je wat fijn aanvoelt en wat niet.

  Je hebt gebeden tot je engelen en gidsen en hebt dus direct antwoord gekregen.
  Hoe mooi is dat?

  Je moet het zo zien. Wanneer mensen talentvol zijn of aantrekkelijk dan zijn er altijd mensen die aan ze gaat trekken. Waarom? Omdat ze daar ook deel van uit willen maken. Dat is met entiteiten net zo.

  Je zult je dus moeten leren afschermen.

  Sarah
  Gast

  Mooi, zo had ik het nog helemaal niet bekeken 🙂. Dank voor je wijze woorden. En dank dat jullie dit alles met mij wouden delen.

  Kan ik jullie ergens volgen? Of iets van jullie lezen/luisteren?

  NaturalEntity
  Gast

  Ik ben maar een simpele enthousiasteling voor droom ontleding en geestelijke gesteldheid. Ik heb één keer eerder iets gepost op deze website maar voel me niet zo comfortabel in het uiten van dit soort inzichten op publiekelijk niveau.

  Een forum zoals deze heeft me voor het eerst moed gegeven om (deels) anoniem mijn theorieën met anderen te testen/delen. In de hoop dat mijn inzichten uitgedaagd worden.

  Lang verhaal kort, voor nu gluur ik af en toe op de site.
  Mijn excuses aan Ebeline als het bericht van eerder vijandig geladen leek te zijn. Het is mijn passie voor het onderwerp dat ik een beetje té enthousiast liet doorschemeren.

  Sarah
  Gast

  Mooi dat je op deze manier toch uit nieuwsgierigheid je grenzen aftastend wilt verleggen. Je klinkt als een wijs persoon. Vind het bijzonder en mooi de inzichten van verschillende mensen. Op die manier denk ik dat we allemaal een beetje van elkaar kunnen leren. Je hebt me nu nieuwe inzichten gegeven. Dank hiervoor 😘

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">