Droom over zielsverwante/zelfde armen

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • E.
  Gast

  Hallo,

  Ik weet niet goed of dit onder het kopje liefde/seks hoort of onder het bovennatuurlijke.

  In 2011 ontmoette ik een jongen, wij hebben kort verkering gehad. Wij lijken erg op elkaar qua temperament en persoonlijkheid, we konden elkaar aankijken op hetzelfde moment en dan wisten we van elkaar wat er in ons omging. Ik ging door een zware depressie, en het was voor mij niet moeilijk om hetzelfde in hem te herkennen. Hij probeerde voor een jaar terug wel mijn toenadering te zoeken maar ik kon niet omgaan met zijn huidige stemming op dat moment, omdat het pijnlijk herkenbaar was.

  Nu probeer ik ondanks het afstoten/aantrekken wel weer meer met hem in contact te komen. Ik wil na mijn studie weer ruimte voor hem maken en ik hoop dat we weer dezelfde klik zullen hebben. Ik heb sindsdien allerlei wisselende dromen over hem en vannacht ook weer.

  – Tijdens de eerste droom (beter gezegd nachtmerrie) stak hij mij opeens neer met een mes in een donker steegje.
  – Tijdens de tweede droom lag hij dicht tegen mij aan.
  – Tijdens de derde droom kreeg ik een telefoontje dat zowel hij als mijn zus tegelijkertijd overleden waren, hij door zelfmoord vanwege depressie. Ik werd erg somber wakker.
  – Mijn laatste droom van gisteren, we zaten dichtbij elkaar en hadden allebei dunne armen alsof we weer kinderen waren. In mijn droom zag en dacht ik, wij hebben dezelfde armen. Ik zag zijn gezicht niet in mijn droom maar ik wist dat het over hem ging.

  Vooral die eerste en laatste droom kan ik niet plaatsen. Heeft iemand met meer inzicht een verklaring?

  Liefs E.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">