Droom over tweeling

 • Auteur
  Berichten
 • MommyNancy
  Gast

  Ik heb gedroomd dat ik onverwachts beviel van een tweeling, een jongen en een meisje, ze hadden een roze en blauwe band om hun nek.
  De bevalling gebeurde staand op straat, ik had buikpijn en was voorover gebogen van de buikpijn en hield ineens mijn hand onder mijn rok en trok zo eerst het meisje en daarna de jongen eruit.
  Het enige wat ik me verder kan herinneren is dat ik druk bezig was met de naam van de jongen en die wilde ik Felix noemen. Ook was er constant 1 bedje in beeld bij mijn moeder ouderlijke huis. (waar ik ben opgegroeid)

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een bevalling staat voor creatieve ideeën. De tweeling staat voor Yin en Yang, dus balans. Je hebt geen moeite met jezelf te vermaken en doelen te stellen. Het is als een soort gave die je bezit. Het bedje staat symbool voor een goede basis. Een bed is een intieme plek, hier rust je uit en bewaar je je geheimen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">