Droom over opgesloten ex

 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem1
  Gast

  Goedemiddag.
  Mijn droom ging als volgt… ik was in een oud huis waar ik een naar gevoel bij had en het niet vertrouwde. Ik ging de tuin in en was op zoek naar hetgeen ik niet vertrouwde. Diep achterin in de tuin verscholen stonden allemaal kooien met mensen erin. In mijn droom kwam dit zo heftig binnen; de mensen in de kooien waren allemaal uitgemergeld en zagen er verwilderd uit, ook waren ze naakt. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat mijn ex in een van die kooien zat: hij hing onderste boven in een kooi en keek omhoog mij aan. Het enige waaraan ik hem nog kon herinneren was de blik in zijn ogen. Ik voelde medelijden en wilde mijn ex en de anderen uit de kooien bevrijden. Dit is het punt waarop mijn droom eindigde.
  Relatie met mijn ex is al maanden uit, omdat hij is vreemdgegaan en mij heeft opgelicht. Heb inmiddels weer een nieuwe partner.
  Iemand enig idee wat deze bizarre droom inhoudt? Wellicht iets over vergeving?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het huis is als een jas om je heen. Het is je lichaam en je ziel. Elke kamer bevat je eigenschappen, vaardigheden en heeft zijn functie. Maar het is een oud huis die je in je droom ziet. Je bovenkamer zit niet goed in zijn vel. Daarom vertrouw je het niet. De kooien in je droom vertellen, dat er een gevangen gevoel in je heerst. Je zou kunnen, dat je het vrije gevoel niet helemaal ervaart. Waarschijnlijk kan je je ex nog niet helemaal loslaten, want die is gekooid.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">