Droom over mijn overleden hond

  • Auteur
    Berichten
  • rekked
    Deelnemer

    Ik droom af en toe over mijn overleden hond, hij is 19 jaar geleden overleden. In mijn droom is hij er altijd opeens, hij toont weinig tot geen emotie en is gewoon in de buurt. Echter de laatste paar dromen besef ik in de droom dat er iets niet klopt. Hij hoeft niet uitgelaten te worden en hij eet en drinkt niet. In mijn laatste droom was ik eigenlijk alleen maar met hem bezig om te begrijpen hoe het kan dat hij aanwezig was. Ik gaf hem een honden koekje en daar dook hij meteen op, ik knuffelde hem in mijn droom en ik huilde in mijn droom en ik wilde begrijpen hoe het kan dat hij al zolang leeft.

    Ik heb veel huisdieren gehad en er zijn er veel overleden maar hij is de enige waar ik over droom, ik heb voor zijn overlijden nooit afscheid kunnen nemen van hem en heb soms het idee dat hij nog ergens ‘spookt’ en op zoek is naar mij en alleen in mijn dromen contact met me kan zoeken.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">