Droom over maden/larven

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 4 jaren geleden door Marloes1982.
 • Auteur
  Berichten
 • Marloes1982
  Gast

  Goedenmorgen,
  Ik word net wakker met een raar gevoel. Ik droomde dat ik met andere mensen in een groot huis was. Het leek alsof wij een hotel hadden. Maar dan leek het meer op een groot huis. Hier kwamen mensen, gezinnen logeren. Wij hadden een grote zolder.daar zag ik een groot bed waar ik dat mijn bed was met nog een paar mensen. Die ik niet meer kan achterhalen. Ik zie op de groot maden en als ik om me heen kijk zie ik er steeds meer. Ineens zie ik ze ook op het bed. Als ik beter kijk lijken het ineens larven. Dikke witte larven. Ik ga de kamer uit en doe de deur dicht. Zie ik er nog een paar op de gang. Verder in het huis niet. In eens ben ik beneden. Voor mij nog steeds onbekend maar ik ben in een keuken en vertel wat ik heb gezien en wil iemand regelen die dat weg haalt. Dit wordt niet doorgepakt.
  Verder droom ik ineens dat ik in een vliegtuig zit die heel hard gaat. Er wordt gesproken dat we naar Amerika gaan. Ben er nog nooit geweest en dat zal ook wel zo blijven. We zijn er zo bijna onmogelijk snel alsof we in een racket zaten. Ik ben met meerder mensen maar kan me ze niet voor de geest halen. Dan wordt ik wakker. Ik heb jeuk en doe snel het licht aan. Het is veelste vroeg maar kan niet meer slapen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">