Droom over gebeurtenis laatste ex, maar eerdere ex komt als persoon naar voren

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • R
  Gast

  Het is nu bijna twee weken uit met mijn ex, na een relatie van 1 jaar. We woonde net anderhalve maand samen. De break-up kwam zonder aanloop en was voor mij vrij abrupt. Ook werd hij fysiek gezien niet afstandelijker, dus nog steeds knuffelen, zoenen etc. Ik denk dat hij bindingsangst/verlatingsangst heeft. Hij heeft nog spullen hier liggen. Nu droom ik dat de spullen worden opgehaald, maar mijn laatste ex komt die spullen niet ophalen (terwijl het wel zijn spullen zijn), maar mijn vorige ex. Ik droom ook dat ik een paar schoenen in het water wil gooien. Dat zou met frustratie te maken hebben. Het enige wat ik raar vind is waarom een andere ex in beeld komt en niet mijn laatste ex. Wat zou dit kunnen betekenen?

  Tineke
  Gast

  Ik droomde dat ik in een kamer was met een meisje met lange vlechten. Telkens probeerde zij een kommetje met paars violette inhoud naar binnen te lepelen met een klein lepeltje. De manier om te proeven was de enige manier om er achter te komen of het giftig was. Soms bleef het paarse goedje om haar mond hangen. En soms droop het uit haar neus. Soms was het stoffig…. En elke keer zei ze , nadat ze nadenkend proefde …nee …geen gif.
  Terwijl ik me ongerust voelde. Ik wist dat dit de enige manier was waarop je hier achter kon komen. Het meisje droeg een ouderwets wit schort en de hele setting deed ouderwets aan. Raar niet?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">