Droom over een geest

 • Auteur
  Berichten
 • Kaza
  Deelnemer

  Vannacht had ik een rare droom die ik niet helemaal begrijp. Wellicht weet een van jullie wat mijn droom inhoud en/of wat voor bericht ik daarmee moet ontvangen.

  Ik droomde dat ik in een studio/appartementje was, in de woning van mijn droom woonde mijn oude vriendin (ex) met haar partner. Op ene van de andere manier was ik bij hun op bezoek. (Nadat het uitging toen wij 16/17 waren eigenlijk nooit meer gezien en gesproken) maar toen ik daar was gebeurde er paranormale dingen, jasjes gingen open en dicht, stoelen verschuiven uit zichzelf enz.
  Zij was heel bang, haar vriend ging ergens weg… en ik probeerde contact te leggen met die geest. (Aan t begin was ik zelf ook een beetje geschrokken, maar na verloop van de tijd niet meer) ik had Opgeef moment soort van contact met die geest en zij liet zichzelf zien. Ze had lange zwarte haren en een soort van witte jurk (zo iets wat je bij een geest voorstelt) ik had haar gezicht niet gezien. Nadat we soort van contact hadden waren we beide confortabel, ik vroeg aantal dingen aan haar, (Ik herinner me nu niet meer wat precies) maar ook hoe zij dood was gegaan. Toen liet zij aan mij zien dat ze opgehangen was. (Of zichzelf had opgehangen) ik herinner mij niet heel veel van mijn droom maar Opgeef moment ontstond er iets van een klik tussen ons (geest en mij) ik wil niet zeggen dat we verliefd op elkaar waren maar het was wel die richting op. Mijn ex was nog steeds bang en wist niet wat ze moest doen enz. Toen wou ik dat die geest hun huisje verlaat en met mij mee gaat. Hoe dat verder afgelopen was weet ik niet of ik herinner me het niet meer.

  Ik ben zelf een vrijgezelle man van 28 jaar die al een langere tijd opzoek is naar een partner. (Zonder succes tot nu toe)

  Ik hoop dat een van jullie mij kan helpen deze droom te ontcijferen. Wellicht komen er nog dingen op die ik vergeten was te vermelden in mijn bericht hierboven.

  Alvast bedankt voor jullie reacties!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">