Droom over bizarre soort bliksem

 • Auteur
  Berichten
 • Somine
  Gast

  Goedemorgen,

  Vannacht droomde ik over een heel rare bliksem. Ik was in het huis van mijn opa en oma, en ik stond op het punt om weg te gaan met de fiets. Maar omdat het zo regende, wilde ik liever de auto van mijn (overleden) opa meenemen. Dat was prima. Mijn opa en oma waren allebei thuis, terwijl mijn opa enige tijd geleden overleden is.

  Opeens ging het onweren. Het was een bliksem die tussen twee wolken plaatsvond, en niet naar de aarde kwam. Het was blauw en er kwamen gele vonkjes vanaf. Bijna als een soort vuurwerk. Het was heel mooi om te zien, maar ook een beetje eng. En het donderde oorverdovend hard. Alsof de bliksem naast ons insloeg. We vluchtten naar binnen en op datzelfde moment kwamen er twee identieke soort pauwen aangevlogen. Ze waren blauw met paars. Het waren mooie, grote vogels. Maar omdat ik bang ben voor vogels, vluchtte ik naar binnen en zei ik mijn oma dat ze de deur dicht moest doen.

  Daarna zagen we nog een keer die blauwe vonkenbliksem rechts, voor ons, tussen de wolken. En links zag ik gewone, gele bliksem. Sommige kwamen tot aan de grond, maar de meesten waren ook alleen in de wolken en die vormen allerlei figuren. Een hoofd van een kat, een hoofd van een beer. Een soort animatie-achtige figuren.

  Wat kan dit te betekenen hebben? :)

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">