Droom met veel gebeurtenissen

 • Auteur
  Berichten
 • hannah.van-r
  Gast

  Hallo iedereen, ik heb wel vaker rare dromen, maat vraag me nu echt af wat deze zou kunnen betekenen.

  Mijn broer nodigt me uit voor een avond in Amsterdam. Ik slaap alvast wat voor, aangezien ik weet dat ik geen nacht door kan halen.
  We spreken af bij het gemeentehuis. Het is avond en ik moet lang rijden, dus neem wel een blikje energydrank mee. Drink hey echter niet op.
  Wanneer ik bij het gemeentehuis aankom, is mijn broer daar voor een afspraak, en kan ik niet bij hem. Mijn ouders (ook mijn overleden moeder) zitten er en zijn er verheugd op het 3 dagen durende programma.
  Ik worst boos aangezien ik niet wist dat het zo lang zou duren en ik geen slaapplek heb. Boos ga ik mijn auto zoeken om naar huis te rijden.
  Na een tijd heb ik mijn auto gevonden, maar bedenk ik mij en loop terug naar het gemeentehuis. Het is 01.00 uur en het gemeentehuis gaat sluiten.
  Ik bel mijn broer en we hebben woorden. Na een tijdje geeft hij een adres door waar hij verblijft. Hier ontmoet ik een vreemde vrouw. Zij verwijst mij naar een andere kamer waar ik kan gaan slapen. In deze kamer staat een groot bed, een kast met veel ingepakt speelgoed en een keuken die nog ingericht is.
  Hierna ben ik wakker geworden.
  Kan iemand hier wijs uit worden?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">