Droom linkeroog kwijt

 • Auteur
  Berichten
 • traceytracey
  Deelnemer

  Ik onthoud normaalgezien bijna geen dromen, maar deze is wel blijven hangen.

  Ik ben vrijwilliger in een kattenopvang en in mijn droom waren we bij de dierenarts. Ze waren bezig en ik was in de spiegel gaan staan en plots zag ik mijn oog uit mijn oogkast rollen, mijn linkeroog.
  Ik ving hem op, keek ernaar en 1 deel was mooi rond en ´hard’ zoals het hoort, de andere kant was gelijk los weefsel. Ik kon hem er niet meer terug zelf insteken dus ik vroeg om hulp bij een vriend. Hij keek maar raar maar hielp me toch en stak mijn oog terug.

  In het begin kon ik niets zien, mijn oog wou niet mee draaien, maar dat was van korte duur. Toch was er nog iets mis want mijn oogbol drukte enorm hard op mijn neusbrug. Ik kreeg pijn van mijn neus tot mijn hersenen.

  Natuurlijk sprak ik er onze dierenarts over aan, die zei dat ze mijn oog morgen ging vaststeken, mijn oog nam ze eruit. « Zeker niet in water leggen » zei ze me nog.

  Goed. Dag voorbij en ik hoor niets van mijn dierenarts. Ik bel, maar geen reactie. Paniek zet zich op en ik vertrek naar het ziekenhuis. Daar aangekomen keken ze me aan en zeiden ze « we weten niet wat we hieraan kunnen doen »

  Wat in hemelsnaam betekend mijn droom?

  Nota; ik ben chronisch ziek.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">