Droom ivm spijkers

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Chiel
  Gast

  Beste, ik had een vreemde droom. Om even te schetsen, ik ben 30+.

  Ik droomde een soort van actiefilm, dat ik op een soort vreemde school zat, maar droomde niet van de school zelf. Er zijn heel wat vreemde zaken in deze droom, er gebeurde heel veel, dus mogelijks meerdere betekenissen. Maar ik vermoed dat de spijkers het belangrijkste waren, daar zat de meeste aandacht op. Maar mogelijks zijn andere zaken toch belangrijker volgens jullie, al vielen ze mij niet op.

  Er was iemand die getraind was in 1 of andere gevechtsport, en ik kwam om hem te verslaan, men had mijn hulp nodig (vreemd want ik ben geen vechterstype trouwens).

  Bon heel raar, wij hadden een soo van kungfu achtig gevecht, maar vlogen daarbij in een soort van windtunnel, over daken enzovoort.

  In elk geval, eindigde het gevecht dat we op een soort speelplaats vielen. Mijn tegenstander nergens meer te bespeuren.

  Ik ging naar huis, we keken naar een film met mijn ouders en broer. Maar ik werd moe, dus ik ging slapen. Veel vroeger dan normaal en plots werd ik wakker. Mijn broer lag te slapen.

  Ik ging naar buiten, en er was een soort kermis, waar ik familie tegenkwam, nadien vrienden, die moesten geld afhalen. Maar dat was in een soort steegje, met kiezels, waar allemaal duistere mensen stonden, dus ik ging mee en ging naast hem staan. Maar bleek ik plots vast te zitten in een groot aantal spijkers in mijn voet, en door mijn been. Iemand hielp me door me er uit te trekken. En plots viel op dat door mijn val op die speelplaats eerder in mijn droom wel 100+ spijkers in mijn zaten, voornamelijk in mijn rug. Die ik er allemaal uittrok, zonder enige pijn weliswaar.

  Plots bleek mijn tegenstander uit het gevecht ook im dat steegje te staan. Maar een soort van mentor van mij was er ook. Om ons niet te laten vechten, maar de winnaar op een rustige manier te beslissen, gaf hij ons beide een bal, en moesten we die zo ver mogelijk rollen (ja, vreemde manier om iemand in gevechtkunst te verslaan, i know). Ik won.

  Maar ik ging naar huis en bleef spijkers in mijn lichaam ontdekken. Degene die mij het meeste bijbleef, was een spijker die ter hoogte van mijn hart zat, maar volledig scheef ging, langs mijn ribben, tot de achterkant van mijn oksel. Omdat de schrik er dan even inzat, dat ik evengoed dood kon zijn, ging ik naar huis, mijn vader wakker maken om hem mijn hele lichaam te laten controleren en alle spijkers te later uittrekken die er nog inzaten.

  Mocht dit ook belangrijk zijn, de grote meerderheid van spijkers die ik er uit trok waren in mij rug, voornamelijk de onderrug.

  Ik had nergens pijn, ik trok ze er makkelijk uit. Ook nooit bloed, behalve bij de laatste, die mijn vader vond, in de spier van mijn bovenarm. Daar kwam wel bloed uit.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">