Droom in droom romantisch

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Eske
  Gast

  Vannochtend werd ik wakker met het onthouden van een droom in droom. Het was zo raar en realistisch dat ik er een beetje van mijn apropos ben.

  De eerste droom: ik loop in em stad met een paar mensen uit een bekende serie. De womanizer van het stel blijft me mij achter lopen en stamelt dat ik moet blijven staan. Vervolgens haalt hij een ring tevoorschijn: wil je met mij trouwen. Uitbundig roep ik ja. Eenmaal in zijn hotelkamer komt van het een het ander. Daarna kwam het besef: ik moet naar huis bellen. Dus ik bel en vervolgens: en je vriend en dochter dan. Daarna krijg ik flash forwards naar een schoolscene dat hij en ik een dochtertje hebben gekregen en wij haar inschrijven bij een sport activiteit. Dat gaat knullig. Flash forward. Het huis staat in brand. Ik ben er al niet meer. Hij is beetje blij van mij af te zijn tot hij de buren spreekt en inziet wat voor goeds ik blijkbaar voor iedereen heb gedaan wat hij voor lief nam. Daarna viel hij huilend op zijn knieën.

  Wakker uit die droom maar wel nog in de droom zelf:
  Ik schrik wakker. Bedenk mij hoe raar het is. Kijk of ik een ring om heb maar die is er niet. Snel probeer ik mijn spullen te pakken want ik moet naar mn studie( zit ik allang niet meer op)
  Iedereen loopt in de weg, bedorven spullen in mijn tas die ik er snel uit mik. Mede bewoners hebben mijn spullen op genaakt. Snel naar de voordeur waar hij staat te wachten in een luxe auto met chauffeur. Alsof het voor mij heel normaal is stap ik in. Tijdens de rit vertel ik hem lachend wat ik heb gedroomd waarop wij en chauffeur zitten te lachen. Eenmaal in het gebouw moet hij een andere deur door. Hij kijkt mij nog even aan en begint te hinten dat het zo kon zijn.
  Daarna werd ik echt wakker en was ik even van het padje af.
  Even goed met mijn dochter geknuffeld 😅

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">