Droom gouden ketting

 • Auteur
  Berichten
 • Faye
  Gast

  Hoi allemaal,

  Vanacht droomde ik dat ik een oud houten huis binnen stapte. Eenmaal binnen werd ik begeleid door een lichtbal, wat uiteindelijk de geest van een vrouw bleek te zijn. Wie ze was kan ik maar niet achterhalen.
  In de hal van het huis hing een gouden ketting met een gouden kruisje er aan. De ketting hing aan een spijker en toen de vrouw er naar wees ging het kettinkje scheef hangen. Het kruisje hing Tussen 4 en 5 uur als je er een klok naast zou hangen.
  De vrouw vertelde me dat ik het kettinkje aan iemand moest geven. Ik moest alles wat er in het huis stond aan deze persoon geven, wanneer de vrouw zou komen te overlijden. Dit was wel vreemd aangezien ze al een geest was. Hierna nam ze me mee naar meer plekken in het huis. Een soort binnenplaats waar de rillingen over mijn lijf liepen. Ik heb haar gezegd dat ik daar niet wilde komen en ze boodt haar excuses aan, voor haar was dit ook allemaal nieuw. Daarna nam ze me, nu weer in de vorm van een lichtbol, mee de trap op en ik ben er niet achtergekomen wat daar was want toen werd ik wakker. De droom blijft me bezig houden, vooral het stukje over de gouden ketting. Wat denken jullie dat dit betekend?
  Ook blijf ik maar denken aan haar excuses en dat het voor haar de eerste keer was dat ze met iemand leidde.. creepy wel ofzo..

  EsmeEsme
  Moderator

  Het oude huis gaat over het verleden. Een ketting staat voor oneindigheid. Goud vertegenwoordigt spirituele beloning, rijkheid, verfijning en verbetering van je (levens)omstandigheden. Het kruis staat voor geloof. Vier staat voor stabiliteit en vijf voor overtuigingskracht, spontaniteit, durf en actie. De lichtbol is een verschijning en de duistere omgeving is het onbekende. De nieuwe periode zal aanbreken is ook een onbekend pad. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

  Faye
  Gast

  Hoi,

  Super bedankt voor de reactie. Moeilijk om aan de hand van de uitleg een link te maken met mijn huidge leven, al heeft er wel een grote verandering plaatsgevonden in mij gezinssamenstelling waar ik erg onzeker over ben. Wellicht verwijst het daarna en geeft de droom aan dat het goed komt?
  Weet je misschien wat de verschijning zou kunnen bedoelen met het weggeven van de ketting, in combinatie met waar een gouden ketting voor staat? Ze was daar zo ontzettend duidelijk over. Het moest echt gebeuren.

  EsmeEsme
  Moderator

  Ik denk dat het weggeven iets meer symbolisch is.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">